facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker Rhoon

Lekker Rhoon

Info

LKKR staat voor lekker eten en drinken. Vers belegde broodjes, visspecialiteiten, wijnen, balsamico's, olijfolie, tapas, Franse/italiaanse kazen ect.

Geschiedenis

LKKR staat voor lekker eten en drinken. Vers belegde broodjes, visspecialiteiten, mooie wijnen, balsamico azijnen, olijfolie, zeezouten en tapas ect. Tevens kunt u bij ons belegde broodjes bestellen welke ook bezorgd kunnen worden.

Adres: Tsjaiskovskistraat 1, 3161 WH Rhoon
Telefoonnummer: 0105011962
Stad: Rhoon
Route: Tsjaiskovskistraat 1
Postcode: 3161 WH



op zoek naar gerelateerd: Viswinkel Rhoon, Lunchen Rhoon, Tapas bestellen Rhoon, Broodjes bestellen Rhoon, Belegde broodjes Rhoon, Solfood Rhoon vacatures, Eetcafé Rhoon, Wapen van Rhoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SolFood Rhoon SolFood Rhoon 89 meter We hadden een borrel menu en carpaccio was echt heel erg lekker. Ga hier zeker nog e...
Albert Heijn Rhoon Centrum Albert Heijn Rhoon Centrum 180 meter Aardige mensen hoor. Daar ligt het allemaal niet aan. Het zou alleen zo fijn zijn als...
Recensies
Het eten is goed, maar die oude zuurpruim die er staat is erg chagrijnig. Porties zijn veel te karig. De prijs is hoog, maar zoals al gezegd: de kwaliteit is erg goed. Wegens de onaangename sfeer zal ik niet terugkomen.
Stomtoevallig bij Lkkr in Rhoon terechtgekomen, wij hadden trek in Kibbeling en jeetje wat was het lekker, alles kakelvers en in en hele mooie en nette setting. Het vis slaatje was ook overheerlijk. Wij komen zeker nog eens terug!
Ik heb €12.90 betaald voor twee bakjes kibbeling met saus. Ik vond het best wel weinig vis, voor die prijs. En de medewerkster, achter de toonbank, was niet zo vriendelijk.
Ik heb vandaag een portie kibbeling mee naar huis genomen. Toen ik het thuis uitpakte voelde ik me behoorlijk bekocht zo weinig had ik mee gekregen en dat voor die prijs. Ik ga niet meer terug, wat wel jammer is aangezien de kibbeling wel heel lekker is.
Portie verschil met "vaste" klanten....
Heerlijke dagmaaltijden, lekkere kibbeling. Als je hier iets koopt weet je zeker dat het goed is. Dit zie je ook aan de prijs, maar deze is het zeker waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid