facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker La Vie

Lekker La Vie
Adres: Scheldekade 65 , Terneuzen 4531 EJ, NL
Telefoonnummer: 0115 696 558
Stad: Terneuzen
Route: Scheldekade 65
Postcode: 4531 EJ


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:30
Dinsdag: 11:00-21:30
Woensdag: 11:00-21:30
Donderdag: 11:00-21:30
Vrijdag: 11:00-21:30
Zaterdag: 16:00-21:30
Zondag: 15:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: la vie terneuzen menu, sydney terneuzen, menukaart la vie terneuzen, restaurant la vie, restaurant terneuzen, restaurant terneuzen markt, graanbeurs terneuzen, westbeer terneuzen
Recensies
Was wel ok. Niet duur. De kreeft was goed, maar klein. De gebakken aardappelen waren met schil niet mijn ding en de sla was ook echt gewoon sla.. vriendelijke bediening. P. out.
Een restaurant die heel sfeervol is ingericht, waar het eten lekker is en mooi wordt gepresenteerd. Zeer vriendelijke bediening en waar je op je gemak zit. Een plek waar ik al vele mooie herinneringen van hebt en een plek waar ik graag kom. Kan nog meer vertellen, maar ondervindt het zelf.
Super lekker en goede bediening, zeker een aanrader
Hier gegeten met het werk. Gezellig klein. Lekker eten in het centrum. Goede parkeergelegenheid, garage uitgang ongeveer 25m van restaurant. Prijs kwaliteit kan ik weinig van zeggen, het eten was lekker, niet te veel, niet te weinig, per gang, maar heb niet zelf betaald. Ik schat dat het redelijk is, niet goedkoop, maar ook niet overdreven duur. Nadeel geen eigen toilet? Restaurant zit vast aan of is onderdeel van hotel? De toilet is dus in het hotel!
De mediterrane lasagne gegeten, verwachtte er veel van, maar het hele gerecht bestond uit veel lasagne vellen, 4 champignons een plakje kaas van de schaaf met nog wat ondefinieerbare smeerkaas, met daarop tomatensaus. Daar bovenop wat slablaadjes. Jammer dat restaurants voor een vegetarische maaltijd vaak pasta op het menu hebben. Het eerste het beste Italiaanse restaurant kan dat beter klaarmaken.
Echt heerlijk gegeten! Lekker wijntje erbij en de avond vlieg voorbij. Zelf genoten van strak tartaar, dorade en een toetje van limoncello tiramisu. Aanraders!
Echt heerlijk gegeten, de zeetong is aan te raden!
Met een gezelschap daar gegeten. Restaurant is netjes en eigentijds gestyled. Wel rumoerig met een dertigtal gasten. Het aspergesoepje vooraf had wel wat meer smaak mogen hebben. Lamscare was perfect. Helaas waren de asperges overcooked.
Deze plek is één van mjn favorieten. Lekker zitten, goede bediening, een kaart vol lekkers waarvan de door mij gebakken paling nog lekkerder werd door mijn glas wijn. Voor herhaling vatbaar! Goed gedaan Ronald.
We hebben enkel op één van de twee terrassen gezeten, twee verschillende gevoels temperaturen, heel gezellig terras. Het eten was heel lekker, met vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid