facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker India

Lekker India

Info

Visit us at Hoogstraat 49, 5616PA Eindhoven, for some of The Netherlands' best Indian Cuisine in a homely environment !

Geschiedenis

LekkerIndia(Tasty/Delicious India) introducing authentic Indian food catering in Netherlands.

All ingredients we use at Lekkerindia are fresh, handpicked and conform to the high standards imported from India directly.

Contact us for menu options, delivery options and any other details. You are always welcome to taste the sample before you make an order.



"Lekker India brings to you authentic Indian cuisine and catering services in The Netherlands.The restaurant was born out of a dream to introduce the magical cuisine of India to The Netherlands, with a focus on food prepared with love, dedication and utmost attention to detail.All ingredients we use at Lekker India are fresh, handpicked and conform to the highest of standards and are imported from India directly.You can also check out our daily Whatsapp status for the day’s menu ! Add us on Whatsapp at +31-616147600 !"
Adres: Hoogstraat 49, 5615PA Eindhoven
Telefoonnummer: 0031616147600
Stad: Eindhoven
Route: Hoogstraat 49
Postcode: 5615PA



op zoek naar gerelateerd: Lekker india thuisbezorgd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indian Spicy Treat Indian Spicy Treat 5 km Freshly home made Indian cuisine and delicacies
Recensies
Ik geef 2 sterren, maar wel met wat moeite. Ik vind het sneu dat alle restaurants zo lang dicht zijn geweest ivm corona, dus ik wil de restaurants ook echt steunen. Alleen wil ik wel eerlijk zijn over mijn ervaring bij het schrijven van de review. Het eten: erg lekker. De prijs: ik heb 56 euro betaald voor een zeer kleine hoeveelheid eten. Ik zit tegen ondergewicht aan en eet weinig, dus dat ik dit ervaren heb is nog wat. Ik wilde gewoon niet nóg iets bestellen omdat de rekening duurder te werd. Daarbij had ik een miscommunicatie met de ober waarbij er iets mis ging bij het bestellen van het gerecht, maar om dit recht te zetten, dan moet ik het gehele gerecht nog een keer bestellen. Apart kon niet. Bij de meeste restaurants zal zoiets nooit een probleem zijn, dus wellicht een punt om aan te werken. Daarbij: er zijn mensen die graag een wijntje of biertje bij hun eten willen. Ze schenken hier geen alcohol, maar er zijn veel mensen die dat wel lekker bij hun eten vinden.
Heerlijk gegeten!! India's eten zoals ik dat ook tijdens reizen in die regio gegeten heb. Maken hun naam 'Lekker India' helemaal waar. We waren met 6 personen en lieten de restaurant eigenaar een menu voor ons samenstellen om te proeven aan de keuken van India. Vriendelijke eigenaren en medewerkers. Excellent, delicious!! India food like I experienced during travels in that region. They definitely meet what the restaurants name says: delicious India. We were with 6 persons and asked the restaurant owner to put together a India kitchen tasting menu. Friendly owners and employees.
Ik herinner me dat ze het jaar na opening lekkere gerechten met naan en rijst serveerde of bezorgde. Ik vrees dat de recessie ook bij Lekker India heeft toegeslagen. Ze bezuinigen inmiddels op de porties, naan en hebben de rijst geschrapt bij het bezorgen. De bakjes zitten vol grote stukken paprika, diverse laurierblaadjes en steranijs. Ik denk dat ze zeer binnenkort sluiten eerlijk gezegd. Tot die tijd zou ik zeker niet bestellen. Langs gaan is voor eigen risico. Vegetarische menuopties: Matig, matig, matig.
Gisteren hier besteld, smaak is prima. Porties zijn erg klein, veel saus weinig vlees. Het meest bizarre is echter dat ze schrijven dat de vleescurry's boneless zijn. Echter de lamscurry is 1 en al bot, jammer.Speciale dieetwensen? Geen probleem!VegetarischAanbeveling voor vegetariërsAanraderVegetarische optiesRuime keuze aan vegetarische gerechten
Sfeer van India kon je horen, zien en proeven.. heel smakelijk, goed gekruid eten. Menukaart heel uitgebreid!Eten: 4/5
Eten afgehaald, Chicken madras, tika masalum en palak paneer. Viell ons erg tegen of het eten was niet zoals wij gewend zijn. Hebben vaak indiaas gegeten in o.a. Amsterdam, Haarlem, Breda Den Haag en Azië. Het Naanbrood was volgens mij kant en klaar van Pataks. Wel een heel aardige bediening.
Het eten was een beetje koud maar de smaak voortreffelijk. Precies goede pittigheid voor kip biriyani!
De helft van mijn bestelling niet ontvangen…Eten: 3/5
Smaak is zeker niet bijzonder en de rijst smaakt oud. Gerechten smaken hetzelfde. Zeer kleine bakjes en alleen saus met kleine beetje kip. Chicken korma heeft meer komijn dan de korma, totaal geen creme en smaakt meer naar tomaat. chicken madras is totaal niet pittig. Erg teleurstellend voor de prijs
Helaas, dit is niet het restaurant wat we zochten. Indisch eten is een belevenis, en dat hebben wij hier niet beleefd. Het eten was zéér matig. En in de zaak was totaal geen sfeer. Absoluut geen aanrader. Sorry voor de eigenaar, maar dit moet echt beter worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid