facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker in Wijchen

Lekker in Wijchen

Info

Open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur

Koopzondagen vanaf 10.30 uur
[email protected]

Geschiedenis

Waar staan wij voor:
Huiselijke gezelligheid, kwaliteit en service in een modern jasje.
Kom genieten van onze dagverse producten uit eigen keuken, gezellige en gastvrije bediening!

Adres: Spoorstraat 9, 6602 AV Wijchen
Telefoonnummer: 0246793950
Stad: Wijchen
Route: Spoorstraat 9
Postcode: 6602 AV



op zoek naar gerelateerd: Beste restaurant Wijchen, Nieuw restaurant Wijchen, Restaurant Wijchen tapas, Restaurant Wijchen centrum, Goedkoop uit eten Wijchen, Italiaans restaurant Wijchen, Restaurant Wijchen Markt, Restaurant Wijchen bioscoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limburgia wijchen Limburgia wijchen 106 meter Vroeger open zoals 6:30 en later sluiten kan men meer klanten tevreden stellen...6 da...
Document 12 Lunch & Wine Document 12 Lunch & Wine 168 meter volg ons op Instagram! -- > instagram.com/document.12
Recensies
Heerlijk gegeten ! De snitzels zijn zeker een aanrader evenals de heerlijke tomatensoep Het is een leuk restaurantje, niet uber sjiek maar gewoon gezellig en zeer toegankelijk. De eigenaar is een vrolijke, spontane man en maakt graag een geintje We gaan zekers een x terug, al hoop ik dan dat het namens ons gevraagde bakje mayo dan gratis is en geen 50 ct kost maar verders zou ik dit restaurant zeker aanbevelen !!
Heel lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening. Het ziet er ook schoon uit. Aanrader voor een eenvoudige maaltijd.
Heerlijk gegeten hier. Kwaliteit is erg goed en de hoeveelheid ook. Zeker een aanrader.
Gister ochtend een ontbijtje laten bezorgen bij mijn ouders omdat deze 40 jaar getrouwd zijn. Alles was top, het was perfect op tijd. Lekker warme broodjes en croissants. De tafel werd netjes gedekt. Echte verse sinaasappelsap. En dat alles voor een hele mooie prijs. Absoluut een aanrader! Als ik nog eens een ontbijtje wil laten bezorgen weet ik waar ik moet zijn :
Vanavond heerlijk lactosevrij gegeten. Ik heb de kipsate gehad, met saté saus! De bediening was ook erg goed en vriendelijk. Onze zoon is flink in het zonnetje gezet door de bediening. Wij komen zeker nog een keer terug!
Het enige positieve van deze zaak is eigenlijk alleen dat ze een terras hebben in het centrum van Wijchen. ik moest 20 minuten wachten op bediening terwijl er bijna niemand in de zaak was. Na 10 minuten kwam de serveerster terug om te vragen wat ik ook alweer besteld had. In mijn geval waren ze ook nog vergeten twee kroketten tegelijk te bakken en kreeg er eentje en eentje 10 minuten later. De garnering bestond uit twee blaadjes sla, en komkommer schrijfje met een likje saus. Waarschijnlijk was ik er op een verkeerd moment. Ik hoop dat deze zaak de service verbeterd,in hun eigenbelang. Wij zien ze erg voorlopig niet terug. Jammer.
Was super lekker goed gezorgd en gezellig
Via Social Deal hier gegeten met een dinnetje... Niets mis mee. Uitsmijter was okay,. Zelf had ik de saté met friet, ik heb em beter gehad, maar voor de prijs is ie prima. Service was top, aardige mensen. Het grootste probleem voor mij is de plaats. Ik heb niets met Wijchen en zal er nooit mee wat krijgen. Tja, dat heb je als Nijmegenaar...
We hebben van sociaal deal heerlijk gegeten bij lekker, vooraf een lekker tomaten soepje, daarna de vistrio, en als toetje vers fruit met ijs en likeur, het was allemaal even smaakvol, vriendelijke bediening, alleen entourage mag iets warmer.
Vriendelijk personeel. Goede sfeer. Niet te duur. Eenvoudige kaart maar datgene wat ze serveren is top. Ik vind het evengoed altijd moeilijk om te kiezen omdat ik alles hier lekker vind. Ik ga altijd met een goed gevulde buik naar buiten. Ik kom hier altijd graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid