facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker Gewoën

Lekker Gewoën

Info

Lunchroom met seizoens- en streekgerechten op de uitgebreide menukaart in het centrum van Grubbenvorst, Noord Limburg.

Geschiedenis

Lunchroom met seizoens- en streekgerechten op de uitgebreide menukaart in het centrum van Grubbenvorst, Noord Limburg.



"Sfeer én kwaliteit bij Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst/VenloTrek in een lekkere lunch? Gezellige borrel? Smakelijk diner? Bij Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst kunt u terecht voor heerlijk eten in een gezellige sfeer. De kaart is heel gevarieerd, zodat iedere eter bij ons zijn of haar hart kan ophalen. Bovendien verzorgen wij catering op locatie en besloten feesten, volledig op maat. Zoekt u een leuke lunchroom of restaurant? Brasserie Lekker Gewoën, nabij Venlo, heet u graag welkom.Lokaal ambachtSinds 2014 vindt u ons gezellige brasserie in Grubbenvorst. Een klein dorp met slechts 5000 inwoners, maar des te meer sfeer. Grubbenvorst is dan ook een dankbare tussenstop tijdens fiets- en wandeltochten. En waar kunt u nu beter"
Adres: Kloosterstraat 14a, 5971BD Grubbenvorst
Telefoonnummer: 0773661848
Stad: Grubbenvorst
Route: Kloosterstraat 14a
Postcode: 5971BD



op zoek naar gerelateerd: Social Deal Lekker Gewoën, Social Deal Grubbenvorst, Asperges eten Grubbenvorst, Lunchen Horst, Restaurant Panningen, Restaurant Venlo, Brunchbuffet Limburg, Brunch Venlo afhalen
Recensies
Verrassend goed glutenvrij gegeten! Van tevoren gebeld over de mogelijkheden en ik kreeg direct de kok aan de lijn. Hij wist goed hoe hij mij een lekkere lunch kon geven. De brasserie komt niet heel gezellig over op de foto's eerder wat zakelijk. Voor een lunch een prima locatie met klantvriendelijke service.
Zat behoorlijk vol toen wij er waren. Ruim 2 uur voor 4 gangenmenu is goed te doen.Carpaccio had naar mijn idee iets te lang op de counter gestaan maar smaak was prima. De schik van elke Chef mixed grill was idd minder; kip en varkenshaas droog en spareribbetje viel zowat van het bot af, heerlijk. Sous-vide gegaarde ananas was keihard en ijskoud!? En het erbij geserveerd citroenijs bolletje weer perfect. Ik kijk altijd om me heen en zag over het algemeen tevreden mensen. Laat het feit dat ik er niet terugkom je vooral niet weerhouden om zelf te gaan proeven daar. Smaken verschillen en dat is maar goed ook!
Lekker eten voor een goede prijs socialdeal.Eten: 5/5
Ontzettend leuk plekje om lekker te dineren. Heerlijk rijk gevulde borden en vriendelijk personeel. Aanrader!Eten: 5/5
Zeer lekker eten. Personeel wat attent en aardig is. Echt een aanrader, en ze hebgen regelmatig een social-deal.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, bediening had naar mijn idee iets meer van de producten mogen afweten.Eten: 5/5
Voor een 3 gangen menu bijna 3 uur gezeten.. duurde te lang voordat volgende gang geserveerd werd, eten was niet echt lekker en smaakloos. Gevraagd naar leidinggevende en of manager blijkt die er niet te zijn, dus die meiden en kok doen maar wat.. Zeker geen aanrader en ik ga er zeker niet meer komen.. Binnenkomst geeft goede indruk maar dat verdwijnt al snel.. heel jammer.
Serveerster zag mij niet zitten, hielp eerst 2 andere tafels die na mij kwamen, toen zelf kaart gehaald binnen en koffie besteld. At gebakken ei " lekker gewoen" met 3 bruine boterhammen, was echt heel lekker. Toilet was schoon en fris, beetje krap.
Geen leuke ervaring gehad, 45 min wachten op 2 broodje carpaccio en een club sandwich lijkt me te lang. Toen het eindelijk kwam was alles erg zuinig samengesteld naar mijn idee, ik heb betere en royalere gehad voor minder. En...in de bacon van de clubsandwich zat kraakbeen waarop ik bijna een tand kapot beet. Dit gemeld aan de bediening met het verzoek dit aan de chef te melden maar er kwam geen respons terug. Toen ik zelf aan de chef vroeg of hij het gezien had kreeg ik een erg laconiek antwoord. Het zat nou eenmaal in de bacon en hij kon het er niet uithalen !?! Ik had het gewoon op kunnen eten werd mij medegedeeld. Niet voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten via social deal. Meer dan de moeite waard. Uitgebreide menukaart. lekkere salade bij het hoofdgerecht. Goed en mals vlees. Eten met een plusje. Prima bediening.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid