facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leim en Zwa, keramiek- en glazuuratelier

Leim en Zwa, keramiek- en glazuuratelier

Info

Een sfeervol keramiek-en glazuuratelier in de oude dorpskern van Elsloo. Verkooppunt van Mayco-glazuren. Know-how en hulpvaardigheid staat hoog in het vaandel. Welkom!

Geschiedenis

Klanten zeggen altijd dat het zo sfeervol en heerlijk werken is in de ateliers van Leim en Zwa. Dat zijn de mooiste complimenten. We beschikken over twee keramiek-ateliers en zijn verkooppunt van Mayco glazuren. Op de begane grond wordt vooral geglazuurd maar kan ook gekleid worden door mensen die de wenteltrap naar het andere atelier niet op kunnen. Op de eerste verdieping is een veel groter atelier en een buitenterras waar geglazuurd kan worden. We geven cursussen en workshops voor iedereen die eens de sfeer wil proeven en met klei wil werken. Ook feestjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes etc. Kijk maar eens op de website.



"Kijk voor actuele tijden altijd in het hoofdstuk ‘openingstijden’ van de website"

"Kijk voor actuele tijden altijd in het hoofdstuk ‘openingstijden’ van de website"
Adres: Dorpstraat 4a, 6181GX Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0622352247
Stad: Elsloo
Route: Dorpstraat 4a
Postcode: 6181GX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstmest Kunstmest 617 meter Kunstwerken van Paul PM Smeets. Voor info neem contact op via een pb of bel: 06509394...
Recensies
Twee experts op het gebied van glazuren, handvormen en draaien. De passie straalt ervan af. Én een echte snoepwinkel voor mayco-glazuren.
Pottenbakkers zijn het!! We kijken uit naar glazuur afspraak. Scheelt weer bezoek aan tandarts.
Helemaal toppie ik heb mijn aspotje klaar van Moppie‍
Leim en Zwa.. is een atelier van kunstenares Marga.. een kleine winkel beneden op de begane grond biedt tal van leuke keramiek en kadootjes. Marga is gastvrij en gewoon. Ik heb hier al diverse keren mooie keramiek in opdracht laten maken. Nog nooit teleurgesteld. Uw zaak om een workshop te doen of een leuk kadootje te scoren.
Hier neem ik af en toe deel aan een workshop. Een vogelhuisje van klei, kerstboompjes...het hele jaar door inspireert Marga om mooie dingen te boetseren. Ik voel me op mijn gemak en haal het beste uit mezelf op klei-gebied. De schitterende glazuren zijn de bekroning van mijn werk. Ik ben verbaasd over wat er uit mijn handen komt!
Top klein winkeltje in een sprookje wijk. Mooi gelegen. Zeker de moeite waard. Altijd tijd voor een leuke babbel en klei-weetjes.
Prachtige slakken heeft mevr voor ons gemaakt.we hebben al meerdere dingen laten maken .altijd heel goede service en prachtig eindresultaat
Allerlei glazuren te koop. Je kunt er ook workshops volgen. Aardige en behulpzame dame.
Altijd weer gezellig, altijd weer nieuwe inspiratie, altijd weer met nieuwe ideeën thuiskomen. Aanrader dus! Goede hulp, kwaliteit ten top.
Zo leuk en leerzaam leuke creatieve giftshop ook. Beslist niet overslaan. Warm onthaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid