facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leijdekker

Leijdekker

Info

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om je te stofferen object een metamorfose te laten ondergaan. En het er weer als nieuw uit te laten zien.

Geschiedenis

Meubelstoffering is best belangrijk, meubels zijn het visitekaartje van je woning of bedrijf, de vorm van de meubels, kleur en patroon van de stof geven een eerste indruk en bepalen de sfeer.

Hetzelfde geldt ook voor je auto, camper, caravan, boot of jacht. Ook deze meubels stofferen en restaureren wij.

Ook het repareren of restaureren van het hout- en metaal, of binnenwerk van je meubels, is aan ons toevertrouwd. Voor zowel moderne-, klassieke- als design meubels.

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om je te stofferen object een metamorfose te laten ondergaan. En het er weer als nieuw uit te laten zien.

Adres: Einsteinstraat 22 - 24, 1446 VG Purmerend
Telefoonnummer: 0610329607
Stad: Purmerend
Route: Einsteinstraat 22 - 24
Postcode: 1446 VG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelspuiterij Purmerend Meubelspuiterij Purmerend 514 meter Simpele medeling geen tijd te hebben en ook niet weten wanneer wel. Slechte service g...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid