facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leiderschap & Teamvorming

Leiderschap & Teamvorming

Info

Maatwerk trainingen voor elke doelgroep in leiderschap en teamvorming. Advies op elk level en daarnaast veel verschillende outdoor programma's.

Geschiedenis

Hallo!!

Wij zijn Dominique Grosjean en Ivo Langenhuizen! Wij heten je van harte welkom bij Leiderschap en Teamvorming!

Leiderschap en Teamvorming is opgericht uit passie voor ontwikkeling, samenwerking en leidinggeven. Hierbij delen wij graag kennis en ervaring die we beiden hebben opgedeaaan als onderofficier bij de Koninklijke Landmancht in binnen- en buitenland. Tijdens verschillende missies hebben we ervaringen opgedaan die je in het bedrijfsleven niet zo snel tegenkomt. Deze ervaringen dragen bij aan de essentie van samenwerken en leidinggeven. Deze delen wij graag met iedereen op een unieke wijze.

Wij bieden deelnemers de mogeiljkheid om grenzen op te zoeken en waar mogelijk te verleggen.

Onze aanpak rust op drie pijlers
Open en eerlijke communicatie
Wederzijds vertrouwen
Wederzijds respect

In deze setting zorgen wij voor een veilig leerklimaat waarin deelnemers van en met elkaar leren.

Het logo van LTV staat dan ook symbool voor actief en doelgericht werken. Dit is de wijze waarop wij in het leven staan.

Samen met een aantal vrienden en collegae, die LTV versterken, staan wij voor jou klaar. Dit team heeft één taak en dat bent jij en je team! Jullie zijn het middelpunt en wij staan klaar om jullie te helpen. Dit team heeft een ruime ervaring in teamshaping, teamontwikkeling en leiderschap. De trainers van LTV zijn grotendeels ervaren beroepsmilitairen die ruime ervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland. Daarbij zijn wij vrienden. Deze hechte band versterkt de kern van LTV!

Verschillende middelen staan ter beschikking om jouw doel te bereiken. Denk hierbij aan outdoor touwbanen, werken op hoogte maar ook politiehonden die pakwerk getraind zijn. Onvergetelijk, spectaculair en een ervaring die je niet snel meer loslaat!

Door de evaluaties en feedback van onze ervaren trainers wordt het middel omgezet naar de werkomgeving van het team. Dit maakt het uiterst sterk en doelgericht.

LTV streeft ernaar een sfeer te creëren die dichtbij voelt en informeel is. Onze trainers bewegen zich dan ook midden in de groep om laagdrempelig te zijn en de juiste connectie te maken. Hierdoor wordt het leerproces vooropgezet, wat resulteert in een unieke ervaring.

Voor vragen of een vrijblijvend advies kun je altijd contact met ons opnemen.
[email protected]
Dominique: 06-29069520
Ivo: 06-19354553

Wij staan altijd voor u klaar!

Met vriendelijke LTV-groet,

Dominique & Ivo


Adres: Seringenlaan 24, 6163 EX Geleen
Telefoonnummer: 0629069520
Stad: Geleen
Route: Seringenlaan 24
Postcode: 6163 EX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
mar art mar art 344 meter Kvk nr 71810862 Mar art Lokaal onderneming met diverse decoratie,s zoals hout canvas ...
IDB Groep IDB Groep 2 km Grootste boeven in de installatietechniek van heel Limburg. Een lange week voor hun g...
The Design Angels The Design Angels 3 km Design agency. Our specialties are packaging, commercial illustration & more. We weav...
Ricoh Document Center Zuid Ricoh Document Center Zuid 3 km Het Ricoh Document Center voor Limburgers, door Limburgers. Voor alle zaken rondom di...
Timlicht Timlicht 10 km Timlicht verzorgt het licht en geluid op al u kleine en/of grote evenementen.
CP Sneltransport CP Sneltransport 20 km Werkgever. Jong en groeiend bedrijf. Heb het goed naar mijn zin bij Cris en Stefanie ...
Recensies
Afgelopen maand tijdens de nieuwjaarsborrel met Dominque gesproken! wat kan deze man iemand motiveren. Beslist de moeite waard.
Top gozer goede communicatie met duidelijke afspraken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid