facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leguanito kinder schoenen

Leguanito kinder schoenen

Info

"Jong gedaan is oud geleerd". Dat geldt in het bijzonder voor onze manier van lopen. Kijk maar eens goed naar onze kinderen. Maten gaan van 22 t/m maat 35.

Geschiedenis

Je wil allemaal het beste voor je kinderen. Ook dat ze zich lichamelijk goed (kunnen) ontwikkelen. Met Leguanito kinderschoenen kan dat. In deze sokschoenen kunnen ze zich vrij bewegen. Alle spieren, pezen en botjes kunnen doen waarvoor ze gemaakt zijn, bewegen. Omdat de voeten niet opgesloten zitten zal de voet zich natuurlijk ontwikkelingen en zullen, naast aangeboren voetafwijkingen, nauwelijks voetklachten ontstaan. Hetzelfde geldt voor de motoriek en de gehele opbouw van het lichaam. Daarnaast vindt je kind ze ook nog eens helemaal te gek!



"Leguano barefoot schoenen lopen alsof je blootsvoets loopt maar dan beschermd door een zeer flexibele zool. Je voeten hebben de ruimte waardoor ze meer ontwikkeld, sterker en meer gronding geven. Op Leguanos loop je natuurlijk en vrij."
Adres: Kleine A 5, 8011VS Zwolle
Telefoonnummer: 06-33772662
Stad: Zwolle
Route: Kleine A 5
Postcode: 8011VS



op zoek naar gerelateerd: Natuurlijke schoenen, Leguano aktiv plus, Barefoot schoenen merken, Barefoot shoes belgium, Flexibele schoenen, Barefoot schoenen gezond, Aardende schoenen, Leguano scio rose
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MissDraad MissDraad 197 km Heel leuk als je tante wordt bijvoorbeeld maar gewoon een leuke winkel voor cadeaus ...
Bezige Bijtjezzz Bezige Bijtjezzz 201 km Wat een super snelle levering en keurig nette manier van communiceren! Pakje netjes b...
CreaDoek CreaDoek 201 km Welkom op mijn pagina. Ik haak voornameljk knuffels, bijtringen en muziekdoosjes. In ...
Dit en Dot Dit en Dot 202 km Dit en Dot, verkoop van mooie tweedehands kinderkleding!
Made with Joy Made with Joy 202 km Uniek Persoonlijk en Handgemaakt. Baby en kinderproducten aangepast aan jouw wensen.
Recensies
Voor mij zijn leguanos de meest fijne barefoots waar je het meest contact met de aarde voelt en daardoor automatisch correct gaat lopen. Tevens geweldige service dit bedrijf. Mijn man zijn zool liet al gauw los bij zijn 2e paar bij onze andere leguanos nooit gehad trouwens en zonder moeilijk doen werd er zo een nieuw paar opgestuurd.
Ik heb sinds voor de zomer de Leguano Go Dark Olive. Mijn eerste Barefoot schoenen ooit. En ik vind ze fantastisch. Kwaliteit, design, pasvorm, echt allemaal geweldig. Ik wil liefst niks anders meer aan. Wilde ik even delen, want ik ben niet zo gauw enthousiast.
Na jaren op steunzolen te hebben gelopen en zelfs aangepaste schoenen ben ik in oktober 2015 naar een speciale voeten fysiotherapeute in Zwolle geweest. Zij ontdekte dat mijn pees onder mijn voet te kort was. Door veel te oefenen op blote voeten ben ik van m'n steunzolen die steeds hoger werden als ik pijn had en mijn aangepaste schoenen af gekomen in maart 2016 en zag ik bij haar de leguano sneakers! Die ben ik gaan passen in Zwolle bij Zuiver Geluk. Ik vond ze prima en loop er heel veel op in huis en soms buiten achter het huis! Ik ben een heel tevreden klant!
Heb al ruim een jaar de Leguano Aktiv blauw en ze zijn fantastisch. Wat een loopcomfort. Het masseert de voetzool. Ga nu nog paar witte aanschaffen en volgens mij is de service van de zaak prima!!!
Helaas totaal on-professionele houding naar de klant. Geven fout advies over hun product 'LEGUANO SHOES' en bij een terechte klacht over het product beroepen ze zich erop dat ze geen geld terug kunnen geven. Dit terwijl ze geen alternatief aan kunnen bieden. Ze zijn hier tydens de koop niet duidelijk over. Maar de beide heren stellen zich zeer brutaal en inflexibel op.Dikke SOFF.... : Lekker sportief om als reactie te gaan liegen over dat ik er op gelopen heb. Ja door de huis kamer en jou winkel, merkte op dat ze echt te groot waren, terwijl jij beweerde dat het helemaal goed was niet goed geadviseerd en dit niet toe willen geven.GROTE FOEI en punt.
Alsof ik op lucht loop! Had ik maar jaren geleden Leguano schoenen gekocht! Top geholpen en goed advies gekregen bij de aankoop. Superblij mee!
Het is net of ik op blote voeten loop. Zo fijn en vrij. Het bestellen was zo gepiept. Snel en persoonlijke benadering. Een echte aanrader
Goed geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid