facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Legoland Discovery Centre Scheveningen

Legoland Discovery Centre Scheveningen

Info

LEGOLAND Discovery Centre: De ultieme LEGO binnenspeeltuin met plezier voor het hele gezin. Attracties, LEGO Bouw & Speel zones, een 4D bioscoop & meer.



"Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin! Bezoek de attractie en beleef je eigen LEGO® avontuur.Ontdek de verschillende onderdelen van de attractie, zoals de Fantasie Express en de 4D Bioscoop. Samen bouwen met de meiden van LEGO® Friends en de LEGO® NINJAGO® Trainingszone verkennen. Of ga op onderzoek uit in het DUPLO® Park en het Piraten Eiland.Boek uw tickets en tijdslot online."
Adres:
Stad: Scheveningen



op zoek naar gerelateerd: legoland scheveningen openingstijden, legoland scheveningen plattegrond, legoland scheveningen vacatures, legoland scheveningen aannemer, legoland scheveningen wanneer open, legoland scheveningen tickets, legoland nederland openingstijden, lego discovery oberhausen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Play & Bounce Play & Bounce 797 meter Leuke softplay, aardig personeel. Wel was het erg jammer dat er n.B. gratis te oude g...
Dolfijn Scheveningen Dolfijn Scheveningen 967 meter Ik ga veel met de kids naar plekken waar ze welkome zijn maar dolfijn Scheveningen is...
Recensies
Wij hebben een leuke middag gehad met onze kinderen 7 en 9 jaar. Je hart maakt een sprongetje van al die mooie legoblokjes. Leuke details in het interieur. Ook kwam mascotte Bertie langs waarmee de kinderen op de foto konden. Kluisjes aanwezig voor je waardevolle spullen in op te bergen. Genoeg plek om te zitten en het is ook overzichtelijk dus de kinderen weten je snel weer te vinden. Het laserdoolhof was erg leuk, en ook de 4d bioscoop was erg leuk. Het "treintje" met het laserspel was ook een succes! Personeel is vriendelijk en ze leggen duidelijk uit wat je moet doen. De kinderen hebben een workshop gevolgd, dit wordt ook leuk verteld en is goed te volgen. Wij zijn er een dikke 3 uur geweest. Check vooraf voor korting van de Nationale Postcodeloterij. Ow, en die Activity Pack voor 5 euro per kind is leuk, ook als aandenken, ze dragen het als keycoard om hun nek. En de stempels die ze kunnen behalen kun je zelf erin "drukken" dus wordt voelbaar in het blaadje gedrukt. De toiletten zijn schoon en hebben grappige geluidseffecten! Wastafels ook op kinderhoogte. Echt een leuke middag gehad en beide kinderen vonden het fantastisch!
Een leuk uitje voor de Kids als je van lego houdt, geen spectaculair uitje. Legoworld is gebaseerd op het spelen met legoblokjes, je kunt er een workshop krijgen over het bouwen met steentjes, er is een 4D film over de ninjago figuren dit is op zich wel leuk maar ook niet spectaculair. Verder is er een attractie waarbij je een stuk of 3 schietspelletjes doet via een parcours, dit is het leukste om te doen ivm het spelelement wat natuurlijk erg leuk is om met de Kids te doen. Legoland bied ook een miniatuurwereld bestaand uit legosteentjes waarbij de hoogtepunten van de stad Den Haag is nagebouwd. Al met al erg leuk voor de Kids, Tickets zou ik online kopen dit is goedkoper, tevens kun je een combiticket kopen zodat je ook naar Sealife kan gaan, een Aquarium die van dezelfde eigenaar is dit scheelt ca. 20% korting. Als voorbeeld betaal je voor een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen een belachelijk bedrag van 70 euro aan de kassa van Sealife voor een uurtje vissen kijken, dus wees gewaarschuwd.
Hele gave dag gehad. Super aardig personeel, alles was heel schoon, geen stofje gezien tussen de lego. Gave film, wel spannend voor kleine kinderen. Omdat het rustig was mochten we meerdere keren met het treintje mee. Enige minpunt: Weinig keuze qua eten. Alleen een tosti of een hotdog te kiezen naast wat koek en chips. Omdat wij er de hele dag waren, is een lekkere zak patat met een snack wel gewenst. De koffie was heerlijk! De kinderen wilden om half 4 nog steeds niet naar huis en we waren er om half 11 al:-
Wat een heerlijke plek voor de Lego liefhebber! Bezocht op koningsdag, het was erg rustig dus dat was fijn! We hebben onze ogen uitgekeken en zijn er van 10 tot 16 uur geweest. De kinderen hebben zich niet verveeld, de workshops, 4D-films en het treintje vonden ze erg leuk en ook het bouwen in de Lego Friends wereld, eigenlijk alles haha! Aardig personeel ook. Alleen de menukaart zou wat uitgebreider/gezonder mogen zijn, zeker als je er de hele dag bent.
Leuk uitje met de kids. Wij gingen in de vakantie, dus was best druk. Maar het personeel was heel behulpzaam, bij de eetgelegenheid moest je door drukte wel wat langer wachten,echter was het wel schoon. Tafel werd meteen gepoetst ,toen we weer verder gingen. Ik had het persoonlijk groter verwacht op basis van de foto's van internet. Maar er zijn voldoende leuke hoeken voor de kinderen. De trein is wel een leuke attractie. Zeker voor herhaling vatbaar,maar dan niet in de vakantie.
Review over de Adult Night. Deze gaat dus alleen over de avond voor volwassenen ! Persoonlijk had ik er meer van verwacht, Programma zou naar mijn mening nog wat uitgebreider mogen op het gebied van Mocs en over bouwstijlen. Ook een uitgebreidere keuze in aankoop van losse Lego zou geweldig zijn.maar begreep al dat dat een lastig ding is. Beetje jammer vond ik dan ook dat als je mee deed met het blind bouwen dit niet mee mocht nemen naar huis, ja voor een prijs die veel te duur was voor het gene wat werd gemaakt zo ook voor de bomen die gebouwd werden. Handig hoor al die volwassenen die de bomen voor jullie stad maken. Alleen als je aan de bouwwedstrijd meedeed kon je een prijs winnen, maar ook alleen de nr's 1,2,en 3. Jullie zijn leuk bezig maar mijn gevoel zegt dat er meer mogelijk is. Review voor de kinderen. 5 sterren. Zeer leuk voor de kinderen. genoeg te doen. zeker een aanrader als u 2/3 uurtjes even iets leuks wilt doen. in combinatie met Sealife is dit echt een vol programma. schone toiletten met interessante achtergrond geluiden/muziek. eetgelegenheid ook prima in orde.
Leuk, niet al te groot, attractiepark voor de echte Lego-fan. Interactieve activiteiten, zoals het bouwen van een eigen Lego-auto en racen tegen elkaar, en 4D-films. Leuk om hier met je kleine Lego-fan t/m 12 jaar zo’n 3-4 uur heen te gaan. NB. Was erg druk in verband met de vakantie.
Leuk voor kinderen tot en met 12. De treinrit, workshops, 4D films en alle bouwgedeeltes waren erg leuk. We waren daar om. 10.00 uur en mijn zoon wilde pas om 16.30 uur weg. Zeker een aanrader, wel kleiner dan verwacht.
Kleurrijk, mooi aanbod, afwisselend en heerlijke plek om te spelen. Genoten van 4D Bioscoop, treintje met parcours, laserbaan, Den Haag in Lego nagebouwd en uiteraard lekker Lego spelen.
Leuk dagje uit je bent hier zeker wel 2 a 2,5u zoet. Het personeel is hier super vriendelijk en behulpzaam. Leuk voor zowel hele kleinere kindjes als de leeftijd 9 a 10 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid