facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEF Studios

LEF Studios

Info

Medio april opent opnamestudio LEF de deuren. Voorzien van de meest moderne apparatuur en veel van het beste uit vroeger tijden.

Geschiedenis

Natuurlijk voorzien van een zeer uitgebreid ProTools HDX2 systeem met Icon D-control als mixing console. Deze is voorzien van remote controllable pre-amps van Neve, Aphex en Avid waarna HD I/O converters voor een perfecte lineaire registratie zorgen.

Daarnaast is er zeer fraaie vintage apparatuur aanwezig. Hierbij kun je denken aan een echte stereo "Plate" van EMT, Urei compressie, Dynasets, Compex compressor/limiters etc.

De opname ruimte beslaat 150 m2 en is dus ruim voldoende voor grote orkesten. Daarnaast hebben we nog 3 ruim opgezette cabines om het "in 1 keer" opnemen van uw band, met 100 % kanaalscheiding, mogelijk te maken.

Adres: Linie 56, 5405 AN Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Linie 56
Postcode: 5405 AN


Recensies
Prachtige studio , en mensen die perfect meedenken met de wensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid