facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lef Lifestyle Coaching

Lef Lifestyle Coaching

Info

LEF is een fitness studio voor iedereen die graag wil bewegen onder professionele begeleiding. LEF is laagdrempelig, professioneel en deskundig.

Geschiedenis

[Toon LEF]

LEF. De weg naar een gezonde leefstijl
Lef, ja. Want dat is er vaak wel voor nodig. Je voelt je futloos, bent prikkelbaar, je hebt weinig energie en draagt misschien wel een paar kilootjes teveel met je mee. Kort gezegd; je zit niet lekker in je vel. Je zou het wel willen veranderen, maar ja, zo’n sportschool is eigenlijk niks voor jou. Herkenbaar? LEF dus. Moed en durf zijn er voor nodig om de stap te maken naar een betere en gezonde leefstijl! De eerste stap neem je zelf door kennis te maken met LEF, met de volgende helpen we je graag!

LEF Lifestyle Coaching maakt bewegen toegankelijk, maakt sporten leuk. Samen in groepsverband of individueel. Niets moet, alles mag. Je eigen tempo, gewoon wat bij je past. We helpen je ook met voedingsadviezen als je wilt. Je voelt je al snel beter, zelfbewuster en zelfverzekerder. Dus heb het lef en kom uit je comfortzone, ga op weg naar een gezonde leefstijl!
LEF is een fitness studio voor iedereen die graag wil bewegen onder professionele begeleiding, met aandacht voor iedereen. Geen gedoe met rare apparaten waar je nooit echt effectief mee traint, maar perfecte oefeningen waar alle spiergroepen baat bij hebben. LEF, waar naast inspanning ook ontspanning mag bestaan. Het sociale aspect is dan ook heel belangrijk. LEF is laagdrempelig, enthousiast, professioneel en deskundig. LEF is er voor iedereen ook speciaal voor ouderen, mensen die niet zo zelfverzekerd zijn en iedereen die vastloopt in het jachtige leven, kortom; voor iedereen.

Via de app van virtuagym heb je 24/7 contact met je coach. in deze app vind je, je trainingsschema's en je voedingsadviezen.
ieder lid krijgt een eigen persoonlijke pagina, waardoor je niet alleen makkelijk contact hebt met je coach, maar ook met je medesporters.

Gun jezelf iets goeds. Toon LEF!

Adres: De Meente 13c, 8121 EV Olst
Telefoonnummer: 620266648
Stad: Olst
Route: De Meente 13c
Postcode: 8121 EV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: LEF Sporten en coachen, Kickboksen Olst, Bootcamp Wijhe, Openingstijden Leef Wijhe, Leef Wijhe, Sport Wijhe, Leef Wijhe prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heerlijke sportplek die er super veel aan doet om, ondanks alle Corona ellende, sporten mogelijk te maken. Goede sfeer en persoonlijke aandacht zijn belangrijker dan prestaties. Ik voel me hier super thuis!!
Top coaching en service. Goede begeleiding voor iedereen, waar ook de tijd voor wordt genomen. Naast dat het een fijne plek is om te sporten, is er ook een fijne en gezellige sfeer. Echt een aanrader!
Precies wat ik zocht. Fitness met een persoonlijke coach. Verschillende mogelijkheden: Circuit of eigen programma. Verder is het ook gewoon gezellig.
Heerlijk gesport.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid