facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lef hondenschool

Lef hondenschool

Info

Puppy- en vervolgcursussen, gehoorzaamheid en speurtrainingen.

Geschiedenis

Het doel van onze cursussen is dat zowel u als uw hond veel plezier hebben aan de trainingen en daardoor spelenderwijs veel leren. Vanaf 8 weken is uw pup welkom op onze puppycursussen. Daarna kunt u door- of instromen in één van de uitdagende gehoorzaamheidscursussen voor gevorderden. We trainen op een positieve manier en ook de honden “met een rugzakje” zijn bij ons van harte welkom voor een passende training. Trainen volgens de clickermethode is een van de mogelijkheden.

Naast ons cursusaanbod kunt u deelnemen aan de sociale wandelingen, workshops en overige evenementen. Hou de facebookpagina in de gaten voor een actueel aanbod.

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken of vrijblijvend contact opnemen. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar!

Adres: Hanekampen, 9461JH Gieten
Stad: Gieten
Route: Hanekampen
Postcode: 9461JH


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: lef hondenschool facebook, hondenschool assen, hondenschool tynaarlo, basiscursus hondentraining, hondenschool drenthe, hondenschool drenthe rolde, lef speurhonden, hondenschool pekela
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenspecialist Lisa Wilkens Hondenspecialist Lisa Wilkens 709 meter Gedragstherapie en privé puppycursus
Recensies
Wij zijn heel tevreden over LEF hondenschool! Fijne trainingen waarin onze hond veel leert en ook plezier beleeft. Het trainingsaanbod is divers en de professionele trainers maken steeds een uitdagend programma. Zowel ‘gewone’ liefhebbers als ambitieuze honden en baasjes krijgen hun gading bij LEF hondenschool!
Goede trainingen en veel tips & tricks om je band met je hond te verbeteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid