facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEEZZA Fashion

LEEZZA Fashion

Info

Fashion for artistic women with guts.
Combined with the collection of tableware of the webshop PIMP JE TAFEL
FROM July 21 till august 15 we are open on Tuesday Thursday and Friday ca 11.00 - 17.00 BUT ...PLEASE CHECK BY PHONE to be sure !!!!!!!

Geschiedenis

Fashion voor de artistieke vrouw

Adres: Fokkerstraat 11 unit 8, 2811EN Reeuwijkbrug, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31652355806
Stad: Reeuwijkbrug
Route: Fokkerstraat 11 unit 8
Postcode: 2811EN


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Elsewhere sale, LEEZZA papucei, Elsewhere Outlet, Lien Fashion, Wimber Elsewhere, Elsewhere kleding, Fashion Middelburg, Najaarscollectie 2021 Elsewhere
Recensies
Bij Leezza kan je leuke damesmode kopen ook voor een maatje meer. Geweldig zijn de nieuwe jurkjes die ze binnen hebben gekregen in jersey met bijpassende vestjes van hun eigen label LEEZZA & CAROL'S met een perfecte pasvorm en betaalbaar. Met een het mooie t-shirt kan je dan ook weer een twinset maken voor op je broek.
Leuke winkel ontdekt in Gouda: LEEZZA ! Ook voor een maatje meer hebben ze leuke kleding en accessoires. Meerdere merken w.o. eigen merk en wat vooral ook opvalt zijn de vriendelijke en deskundige adviezen. Dus ben je in de buurt, ga hier beslist even kijken. Doe ik volgende keer ook zeker weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid