facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEEV raadgevers

LEEV raadgevers

Info

Wij zijn er voor de ZZP'er of kleine ondernemer die vaak geen tijd heeft voor de boekhouding. U scant de boekstukken in en wij doen de rest.

Geschiedenis

Als ondernemer houdt u zich het liefst met uw vak bezig. Natuurlijk weet u dat de boekhouding op orde moet zijn, maar vaak ontbreekt het aan tijd om hier goed aandacht aan te besteden. Wij maken het u daarom graag makkelijk. Met een simpele service kunt u uw boekhouding in een handomdraai aan ons overlaten. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk. Zodat u zich kunt bezighouden met waar het om draait: ondernemen!

Wij verzorgen niet alleen uw boekhouding maar ook uw belastingaangiften (OB, IB of VPB). Bij de opstart krijgt u persoonlijke begeleiding van uw contactpersoon. Hij of zij zal optreden als uw persoonlijke boekhouder en belastingconsulent en kan ook alle correspondentie met de Belastingdienst voor u verzorgen. Heeft u vragen over uw boekhouding of belastingaangiften dan kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon. Met vestigingen in Rijssen, Eindhoven en Zwolle zijn wij altijd bij u in de buurt te vinden.

Wij nemen uw administratieve en fiscale zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw inkomende en uitgaande facturen en bankafschriften te scannen. Vervolgens mailt u deze gegevens naar Strokap Administratiekantoor, waar ze verder worden verwerkt. U heeft verder geen omkijken meer naar uw boekhouding. Als de belastingaangiften moeten worden gedaan, zullen wij deze op tijd indienen. U kunt alle verslaggeving inzien via uw eigen portaal.

Als u inlogt op onze beveiligde site ziet u in één oogopslag welke facturen nog openstaan, wat uw kosten zijn, hoe hoog uw omzet is en wat de onderneming aan BTW moet afdragen. Uw boekhouding is altijd up-to-date.

Strokap Administratiekantoor is geschikt voor starters, zelfstandigen zonder personeel, en voor ondernemingen tot 10 werkzame personen. Als kleine zelfstandige/ZZP’er ontbreekt het u vaak aan de tijd om aandacht te besteden aan de boekhouding. Met onze laagdrempelige service bespaart u veel tijd. Uw boekhouding wordt snel, betrouwbaar en overzichtelijk in orde gemaakt en uw belastingaangifte op tijd ingediend. Zo kunt u zich bezighouden met waar het om draait: ondernemen!

Als u besluit uw administratie bij ons onder te brengen ontvangt u een gratis A3-scanner. Kijk op onze website (www.strokap.nl) voor de voorwaarden.

De voordelen op een rij
• U bespaart tijd.
• Gratis scanner.
• Uw financiële administratie overzichtelijk op één site.
• De boekhouding is altijd up-to-date.
• Ervaren boekhouders controleren waar nodig de gegevens.
• Op de beveiligde site van Strokap Administratiekantoor bevindt zich een digitaal archief van uw boekhouding.

Graag zien wij u spoedig als nieuwe klant tegemoet.



"LEEV one is reeds sinds 2012 een full-service online en offline administratiekantoor voor bedrijven en particulieren, met meer dan 20 jaar ervaring op administraties van kleine en grote ondernemingen in verschillende bedrijfstakken. Naast boekhouding en salarisadministratie verzorgen wij ook belastingaangiftes voor zowel bedrijven als particulieren."
Adres: Baankamp 19, 7462TC Rijssen
Telefoonnummer: +31548201076
Stad: Rijssen
Route: Baankamp 19
Postcode: 7462TC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GroeiZaken GroeiZaken 2 km Ik heb zeer goede ervaringen met GroeiZaken Rijssen. Ik heb deelgenomen aan een disc-...
Invented Invented 2 km Ruimte maken voor kostbare zaken! Hoe doen wij dat? Graag geven we je een kijkje in d...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid