facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leeuw aan de Brug

Info

In ons proeflokaal draait alles om de smaak van het goede leven. Van het verrassende bierassortiment van Leeuw bier en de Belgische brouwerij Haacht tot onze kaart vol regionale proefgerechten: lokale smaken, producten en gebruiken staan bij ons centraal!

Geschiedenis

Proeflokaal Leeuw aan de Brug is een gezellige ontmoetingsplek voor locals, ondernemers en toeristen. Als het enige echte proeflokaal van het van oudsher Valkenburgse Leeuw bier, is het hier bier wat de klok slaat! Met zo’n 25 verschillende bieren op de tap en op fles, leveren het kwaliteitsmerk Leeuw bier en de Belgische familiebrouwerij Haacht een verrassend assortiment voor bierliefhebbers van elke goesting.

Proef de lokale smaak
Maar er is nog veel meer te proeven bij Leeuw aan de Brug! Zelfs de menukaart is erop ingericht om gasten de smaak van het goede leven mee te geven. Samen met het gerenommeerde restaurant Sofa in Maastricht, ontwikkelde het team van Leeuw aan de Brug een kaart vol kleinere proefgerechtjes, proefplanken en verrassende borrelgerechten om je vingers bij af te likken.

Zoek een plekje in onze ‘huiskamer’, op ons gezellige terras aan het th. Dorrenplein of op ons ruime en geroemde terras aan de Geulkade. Wij doen de rest!

Adres: Theodoor Dorrenplein 22 , Valkenburg aan de Geul 6301 DV, NL
Telefoonnummer: 043 609 8887
ln.gurbednaawueel@ofni
Stad: Valkenburg aan de Geul
Route: Theodoor Dorrenplein 22
Postcode: 6301 DV



op zoek naar gerelateerd: leeuw aan de brug valkenburg menukaart, de leeuw valkenburg, gouden leeuw valkenburg, brasserie america, leeuw bier valkenburg, aan de linde valkenburg
Recensies
Heerlijke Ijskoffie op, veel smaak en niet waterig met te veel ijs zoals je helaas vaak ziet, gezellig personeel die veel kennis hadden van het menu. Moesten wel best lang wachten op de bitterballen, waren wel heel lekker, waren ze vergeten
Een ontzettend gezellige bierproeverij gedaan hier. Werden erg vriendelijk ontvangen. En de uitleg werd leuk gedaan met de nodige kennis en kwinkslagen. Ik hou hiervan. Dus een aanrader om te doen. Wel, als je met een groep bent, even reserveren. Anders vrees ik dat je mis kunt grijpen in de drukteEten: 5/5
Mooi gelegen restaurant, terras aan de geul en vriendelijke bediening.
Heerlijk gezeten, leuk goed uitziend tentje met vriendelijk personeel!Service: 5/5
Zeer mooi terras on het centrum van Valkenburg. Bediening was een beetje kortaf, mss een drukke dag?? De Aperol viel tegen. Glas maar iets meer dan voor de helft gevuld, jammer.Eten: 4/5
Bij Maison Haacht in het centrum van Valkenburg zijn we met een groep van 4 volwassenen, 1 peuter en 2 babies aanbeland tijdens de amuse tocht van Valkenburg. We hebben deze amuse daar gekregen dadels met spek en genoten van een lekker drankje. De prijs van het drinken is wat je van een etablissement in Valkenburg mag verwachten en de service is prima. Het personeel is vriendelijk, maar de sfeer in de zaak is acceptabel. Niet bijzonder maar wel goed.
Maison Haacht, beter bekend als De Leeuw aan de brug. Verrassend mooi opgeknapt. Bijna alles klaar. De aspergesoep is heerlijk, ouderwets zoals bij oma!!! De borrelplank ziet er fantastisch uit en is heel lekker. Echt genoeg voor 2 personen. Vriendelijk personeel. We komen zeker terug!!!!
Al wandelend vanaf het mooiste en wellicht meest gefotografeerde meisje van Valkenburg loop je met de stroming mee langs het riviertje de Geul. Onderweg nog wat verrassende beelden, een indrukwekkende stadspoort de Geulpoort en net iets verder "The Old Hickory Brug". Hier tref je aan het voorbij kabbelende water van het riviertje de Geul ook het mooie achterterras van "Leeuw aan de brug", het behoort bij enige echte proeflokaal van Leeuw Bier. Een horeca gelegenheid waar de echte originele sfeer en smaak van het van oudsher Valkenburgse Leeuw bier en het bierassortiment van de Belgische familiebrouwerij Haacht met enige trots op de kaart gezet is. Tal van soorten bier, veelal sprankelend fris en fruitig van de tap en diverse hapjes om dit culinair te vergezellen. Het uitzicht vanaf dit terras maakt het af, het is de enige die om zijn ligging en regionale specialiteiten uniek om te beleven is. Binnen of op het terras aan de voorzijde zit je ook goed. Echt genieten doe je in de sfeer van een proeflokaal met wat lekkere hapjes erbij. Iets anders bestellen kan natuurlijk wel maar dit is wel de perfecte kans om culinair van een echt Limburgs proeflokaal te genieten. Tip: de Leeuw van Valkenburg is ook in de vlag van Limburg verwerkt.
Super. Terras achter pand mooi rustig gelegen aan de Geul. Perfecte keuken. Goede bedieningEten: 5/5
Meest waardeloze plaats in Valkenburg. Zeer slecht egoïstisch personeel. Denkt alleen maar aan zichzelf en niet aan de mensen om zich heen. Wens ze nog minder dan 1 ster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid