facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leesland Leesmap

Leesland Leesmap

Info

De Leesland leesmap is al meer dan 50 jaar de leesmap met de hoogste kwaliteit tijdschriften tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met uitsluitend toptitels.

Geschiedenis

Leesland heeft voor iedereen een geschikte Leesmap. Wij bezorgen al meer dan 50 jaar wekelijks de Leesmap bij vele duizenden tevreden abonnees in Noord-Oost Nederland.

Adres: Boekweitakker 10, 7761RB Schoonebeek
Telefoonnummer: +31524533133
Stad: Schoonebeek
Route: Boekweitakker 10
Postcode: 7761RB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 12:30
Vrijdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Leesland opzeggen, Goedkoopste leesmap, Leesmappen, Welke leesmappen zijn er, Leesmap Groningen, Leesmap online, Proefabonnement leesmap, Leesmap Friesland
Recensies
Begin dat jaar een abbonement afgesloten en zouden een tablet als welkoms kado krijgen nu maanden later en na tig keer bellen nog geen tablet ontvangen schandalig hoor. Opzeggen kan ook niet want ja contract is contract. Ik zou iedereen adviseren om NOOIT met leesland in zee te gaan
Leesland- Ik heb een betalingsafspraak gemaakt met Leesland met dhr Raymon Casu. Toen de leesmap bezorger op de dag van bezorgen niet kwam en ik moest werken heb ik contact opgenomen met Leesland vanwege de betalingsafspraak. Ik kreeg mw Ina van der Leij aan de telefoon die mij netjes behandelde en te woord stond. Volgens haar mocht het volgende week ook. Echter vandaag kwam de bezorger ook niet, ik bleek van de lijst afgehaald te zijn. De bezorger kwam niet terug voordat het bedrag per bank betaald is. DAT HAD ECHTER NIEMAND GEZEGD. Dus toen kreeg ik mijnheer CASU weer aan de lijn die dit vertelde. En dat ik, ondanks dat ik mijn afspraak had nagebeld niet had betaald. Kan ook niet als er geen bezorger komt. Dus ondanks dat ik het geld in huis had, moest ik het maar overmaken van deze mijnheer. Ook opzeggen kon zogezegd niet vanwege een contract. Mijnheer Casu wist ook nog te zeggen dat INA daar niet overging...Maar ze had het wel gezegd. Daar had deze mijnheer niets mee te maken... Nou dat is een fijne service he? Ik zeg NIET DUS.. Gelukkig duurt het contract niet meer lang en van mijn lang zal zijn leven zal ik NOOIT meer een map van LEESLAND nemen.
wij hebben een opzegging gedaan en we hebben ook keurig netjes een bevestiging ontvangen dat het miv week 9 2016 stopt. We hadden ook geen leesmap meer ontvangen. Tot mijn grote verbazing hoor ik vanmorgen via iemand uit de buurt dat de leesmap verleden week bij iemand uit de buurt is bezorgd voor ons. Deze mensen zijn toch geen bezorgen van de leesmapwonen wel in dezelfde straat enkele huizen verderop en gisteren kwam ik thuis en staat er een tas met leesmap voor de deur terwijl week 9 toch echt al voorbij is. Ik ga er niet achteraan bellen en zet het alleen hier neer. Ben blij dat we ervan af zijn en helemaal met die super chagerijn van een bezorger, dat is echt niet normaal.
Hier zit een ontzettende autoritaire onvriendelijke vent aan de telefoon waar ik me 4 jaar aan geërgerd heb. Raymond heet ie. Had ik netjes per post opgezegd zoals Leesland dat wil als je opzegt ouderwets zeg, had ie mijn opzegging nooit gezien zegt ie. Ik ben er 100% zeker van dat ik de enveloppe juist geadresseerd had maar ja als Raymond je opzegging niet heeft gezien dan geldt het niet he? Moest ik per alsnog per email opzeggen van Raymond, wie beantwoord die email? Raymond. Tjonge jonge. En ik moest voor NOG een maand betalen!!! nu hoewel ik een maand daarvoor SCHRIFTELIJK HAD OPGEZEGD MAAR DAT HAD RAYMOND NOOIT GEZIEN - ZEI HIJ!!! HEB JE EEN PAPIERVERSNIPPERAAR BIJ DE POSTBUS STAAN RAYMOND?? Voor mij nooit weer een leesmap en zeker niet 1 van Leesland!!! En Leesland, bewijs jezelf een dienst en laat de telefoon voortaan opnemen door een vriendelijke, servicegerichte jongedame en niet door zo'n LUL!!!
Waardeloos bedrijf komt de afspraken niet na al heb je opgezegd moet je nog een kwartaal betalen
Leuke Leesmap met al mijn favoriete tijdschriften.
Net bedrijf, aardige medewerkers en directie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid