facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leesign

Leesign

Info

GEBOORTEKAARTEN + TROUWKAARTEN + STATIONERY + UITNODIGINGEN + WEBSHOP

Geschiedenis

Leesign maakt geboorte- en trouwkaarten, wedding stationary en ontwerpt graag uitnodigingen voor andere feestjes. Mijn doel? Iets unieks maken wat echt bij je past. Leesign heeft ook een webshop in kaarten, stationery, posters en meer.



"Ieder kind is een wonder en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Met mijn oog voor detail, minimalisme en rust creëer ik samen met jullie een geboortekaart uit de collectie of op maat, die echt staat voor wie jullie zijn. Ik neem hierin zoveel mogelijk uit handen, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie kleine wonder."
Adres: Magnoliasingel 37, 3931 ZH Woudenberg
Stad: Woudenberg
Route: Magnoliasingel 37
Postcode: 3931 ZH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WomCom WomCom 255 meter Netjes snel en nog redelijk geprijsd. Houden zich aan de gemaakte afspraken
Laplo.solution4u Laplo.solution4u 490 meter Een effectieve website met Laplo-solution 4u webdesign. Grafische vormgeving bepaalt ...
ExComWoudenberg ExComWoudenberg 1 km ExCom
Recensies
Wij zijn super goed geholpen in de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Marianne denkt echt mee zodat het kaartje helemaal aan je wensen voldoet. Wij zijn zeer tevreden! Bedankt Marianne!
Super goede ervaring, Marianne doet erg haar best om op papier te zetten wat je als klant vraagt. Lijkt me ontzettend moeilijk op wensen van mensen die je niet kent samen te vatten op een kaartje. Ze heeft ons echt goed geholpen, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de kwaliteit van het kaartje.
Zo mooi verzorgd; het hele proces rond ons lieve stoere kaartje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid