facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leerwijze - Huiswerk- en Studiebegeleiding

Leerwijze - Huiswerk- en Studiebegeleiding

Info

Bij ‘Leerwijze’ huiswerk- en studiebegeleiding zoeken we naar de leerwijze die het beste bij uw kind past, door training en persoonlijke begeleiding.

Geschiedenis

Huiswerk- en studiebegeleiding

‘Een goede balans tussen huiswerk en vrije tijd’

Bij ‘Leerwijze’ huiswerk- en studiebegeleiding zoeken we naar de leerwijze die het beste bij uw kind past. Iedereen leert op zijn of haar eigen ‘wijze’ en tempo. Er zijn verschillende manieren om je de stof eigen te maken. Het kan voorkomen dat uw kind moeite heeft met het plannen van het huiswerk, het lastig vindt om een goede samenvatting te maken of alleen moeite heeft met bepaalde vakken.

Door training en persoonlijke begeleiding helpen we uw kind zich een bepaalde leerwijze eigen te maken. Zodat het na verloop van tijd zelfstandig kan leren. Ik help de leerling om het huiswerk goed te plannen, op tijd te maken en beter te leren. Samen gaan we voor betere leerprestaties en de maximaal haalbare resultaten.

Persoonlijke aandacht en begeleiding en kleinschaligheid zijn de kenmerken van ‘Leerwijze’.

Adres: Uniawei 25, 9051 BB Stiens
Stad: Stiens
Route: Uniawei 25
Postcode: 9051 BB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid