facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leertuin Twente

Leertuin Twente

Info

Bij LeeRTuin Twente worden jongens en meisjes van de basisschool en het voortgezet onderwijs bij alles geholpen wat hen verder helpt in hun ontwikkeling.

Geschiedenis

Remedial Teaching, bijles rekenen en taal, werkgeheugentraining, online leren plannen en leren, faalangsttraining, dyslexie en dyscalculie screening, hulp bij ondersteuning van kinderen en ouders op school, visuo- motorische ontwikkeling.

Adres: Bijnsstraat, 1, 7471XX Goor
Telefoonnummer: 611726425
Stad: Goor
Route: Bijnsstraat, 1
Postcode: 7471XX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:30
Dinsdag: 09:00 - 14:30
Woensdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HofPower HofPower 1 km Een prachtige oude kerk die ik heb mogen bewonderen . Toen ik in 2020 een relatie had...
Accent Op Talent Accent Op Talent 2 km Accent Op Talent is een praktijk voor: kinder- en oudercoaching, trainingen op het ge...
Recensies
Mijn zoon ging altijd met plezier naar Leni toe. Hij kreeg de aandacht die hij nodig had. Het is een 1 op 1 begeleiding, waardoor hij minder afgeleid wordt. Zijn concentratie is daardoor ook beter. Ik hou het zeker in mijn achterhoofd voor als mijn zoon straks naar het voortgezet onderwijs gaat. Bedankt Leni !
Bij Leni leren de kinderen met veel plezier. Ze heeft veel geduld en maakt het leren op deze manier leuk. Onze 3 kinderen geven allen aan dat Leni hun goed heeft geholpen. Bij Leertuin Twente waren wij op de goede plek voor dyslexie begeleiding, begrijpend lezen en spelling. Per kind op maat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid