facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leernederlands.nl

Leernederlands.nl

Info

Met een slagingspercentage van 83% en een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,5* proberen wij enthousiaste nieuwkomers klaar te stomen voor inburgering.

Geschiedenis

Met een unieke passie en oprecht plezier, jarenlange ervaring en gespecialiseerde expertise dragen wij bij aan een succesvolle intrede in de maatschappij en de arbeidsmarkt. Daarnaast staan we ook bekend om onze persoonlijke aandacht en begeleiding, moderne resultaatgerichte lesmaterialen en de focus op kleine klassen.

Met 7 vestigingen door het hele land, verschillende extra locaties voor inburgering, meer dan 40 trainers ‘Nederlands als tweede taal’, gratis intakegesprekken en vrijblijvende proeflessen zijn wij altijd in beeld en altijd bereid om een stapje extra te zetten. Zien we je snel?

Producten

Inburgering
Taalcursus
Bright Language Test
Vertaling
Tolkdiensten



"Leer Nederlands is er voor statushouders, nieuwe Nederlanders, expats, hr-professionals, het bedrijfsleven en internationale studenten. Leer Nederlands heeft de laatste jaren bewezen een zeer succesvol inburgeringsprogramma te kunnen bieden. Dat blijkt wel uit onze slagingspercentages die ver boven het landelijk gemiddelde liggen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden."
Adres: Poldermolen 4, 3352 TH Papendrecht
Telefoonnummer: 078 720 0945
ln.oicyle@sdnalredenreel
Stad: Papendrecht
Route: Poldermolen 4
Postcode: 3352 TH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid