facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leendert van Steenis Auto's

Leendert van Steenis Auto's
"Leendert van Steenis Auto's is centraal gevestigd in waardenburg vlakbij de afrit van de A2. Wij als universeel autobedrijf, onderhouden en repareren elk merk.U kunt bij ons terecht van uw jaarlijkse APK tot het spoelen van uw automaat bak, en van het repareren van uw schade tot het onderhoud van uw airco.Maar ook voor een nieuwe of gebruikte auto, bedrijfswagen of aanhanger bent u bij ons aan het juiste adres! Zoekt u iets speciaals? Bespreek uw wensen en wij gaan geheel vrijblijvend op zoek naar een auto die bij u past!Persoonlijke aandacht en 100% tevredenheidsgarantie staan bij ons op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom! De koffie staat klaar!"
Adres: Industrieweg 35, Waardenburg
Telefoonnummer: +31418745305
Stad: Waardenburg
Route: Industrieweg 35


Recensies
Vandaag super snel geholpen met een platte band op weg naar een uitvaart. Nogmaals dank voor de super service!!!
Zeer vriendelijke en aardige eigenaar...een goede autobedrijf...
Super bedrijf! Mooie auto gekocht, werd super afgeleverd. Top service, hier kom ik zeker terug!Services: Banden
Recent auto gekocht, goed advies en betrouwbare verkoper! De auto is heel netjes afgeleverd en zelfs wat extras geregeld zonder hier meerprijs voor te vragen. Aanrader!
6 jaar geleden mijn auto gekocht en sindsdien laat ik ook de onderhoud hier doen. Ze zijn eerlijk, betrouwbaar en hebben echt een super service. Zo hadden wij op een zaterdagavond onze auto helemaal ingepakt om de volgende ochtend om 4 uur op wintersport de gaan. Toen ik de auto ging tanken begon er een lampje te branden. Na een berichtje gestuurd te hebben werd er om 21.00 uur nog een monteur geregeld die even keek of er wat aan de hand was. Echt super!!!
Betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk, koffie staat altijd klaar, kortom een hele fijne garage welke ik aan een ieder zal aan bevelen
Golf 6 hier gekocht, top verkoper neemt de tijd voor je. Ook als er problemen eventueel met de auto is wil hij dit oplossen! top bedrijf
Eerste auto gekocht.voor onze dochter .zaterdag opgehaald.bleek toch wat kleine dingen aan te zitten ..maandag terug zeer netjes opgelost..zonder al teveel moeite .service is netjes ..zullen zeker terug komen .vriendelijk en gastvrij ..
Oude auto gekocht, binnen 100 km bleek deze een lekke koppaking te hebben leek mij sterk dat dit niet opgevallen was, maar ala, na erg moeilijk te doen heb ik een deel van het aankoopbedrag terug gekregen. Maar nu staat dezelfde auto gewoon weer te koop als 'nieuw binnen' en ik verwacht niet dat de koppaking vervangen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid