facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leen Bakker

Adres: Richellewg 1B , Soesterberg 3769 AZ, NL
Telefoonnummer: 0346 331 149
Stad: Soesterberg
Route: Richellewg 1B
Postcode: 3769 AZ



op zoek naar gerelateerd: Leen Bakker Bilthoven, Leenbakker koopavond, Leen Bakker bussum, Leen Bakker rijssen, Leen Bakker Apeldoorn, Leen Bakker hulst, Leen Bakker Ede, Grootste Leen Bakker winkel
Recensies
Echt helemaal klaar met #leenbakker Koop je bedden en stoelen: een maand levertijd.. ok, begrijp ik best. Maar dan een dag voor de bedden geleverd worden ff leuk mailen dat de levering een maand wordt opgeschoven. Om vervolgens, die maand later, wéér een dag van tevoren te mailen dat ik leuk nòg een maandje mag wachten! Over de stoelen nog geen nieuws.. maar de dame aan de telefoon weet al dat ook deze bestelling niet op tijd zal komen. Ook adviseert ze met een zucht de bestellingen maar helemaal te annuleren, want zij ziet in de verste weg de bestelde bedden nog niet aankomen. Belachelijk is ze met me eens, dat er een tegemoetkoming in enige vorm ook niet aangeboden wordt. De manager is natuurlijk niet thuis en ontvangt liever een mail om niet op te reageren. WAT EEN RUKHUT
We hebben een hele mooie kledingkast gekocht,lief personeel. Gisterenmiddag nog geweest, en dan gisterenavond de hele boel in de as gelegt, we wensen personeel heel veel sterkte toe.
Rolgordijnen en een stoel gekocht van alles genoeg
De 2 grote rolgordijnen - toch 70 euro per stuk - die ik hier kocht, bleken in schunnige staat! Het doek was verkeerd opgerold op de buizen terwijl het andersom geplakt dient te worden. Dit is - hoewel lastig - nog wel overkomelijk doch de buizen bleken ook flinke butsen te hebben waardoor uitsteeksels in de rol. Bij eén exemplaar zat het zelfklevende plakban d volkomen gedraaid op de buis waardoor je geen houvast hebt om het doek recht op de buis te plakken en zelf moet zitten pielen mat stukjes eigen plakband. De "productie-medewerkers" hadden er met de pet naar gegooid en mij uren extra werk bezorgd. Bovendien blijkt nu ze eindelijk hangen bij 1 rol het mechaniek niet goed te werken.BALEN dus! Driebergen, Wim Driessen.
Duurde lang voordat de plisségordijnen geleverd werden, er was iets misgegaan. Kan gebeuren. Verder helemaal goed, goed prijs-kwaliteit verhouding.
Wat in black vrijdag deel van het reclame folder stond, was niet in de winkel. Ze vertelden dat week daarvoor in de reclame was. Maar dat was voor 23 november.
Leuke winkel alleen kon er niet vinden wat ik zocht.
Top tafeltjes gevonden voor op het terras
Leuke winkel , er zijn altijd wel intressante dingen te koop , en er zijn vaak genoeg goeie aanbiedingen die seizoens gebonden zijn.
Best aardige spullen maar rommelige winkel. Soms staan er zelfs kapotte artikelen, beetje vaag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid