facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LeefstijlOnline

LeefstijlOnline

Info

Decide, commit, succeed. Een plek waar je geïnspireerd wordt om na te denken over je eigen leefstijl. Wij geven tips en inspireren! JOIN the MOVEMENT �

Geschiedenis

Verbeter je leefstijl door de juiste mindset te creëren op het gebied van gedrag, voeding en beweging!



"Online sportschool"
Adres: Zilverschoon 14, 9761 LZ Eelde
Stad: Eelde
Route: Zilverschoon 14
Postcode: 9761 LZ


Recensies
Heel fijn om online echt te kunnen sporten met de heldere uitleg en voor- en meedoen op video van Michel.
Ik sport al vanaf 2016 met de workouts van LeefstijlOnline. De workouts zijn voor iedereen te doen, het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. De workouts zijn goede, vaak samengestelde oefeningen, waarbij je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Michiel, de coach, laat altijd meerdere opties zien, voor iedere sporter: beginner, gevorderd of expert. Het doel is eigenlijk altijd de workout volhouden en jij kan zelf het beste inschatten op welk niveau je dat het beste kan. De workouts duren nooit langer dan een half uur en daardoor makkelijk in te plannen. Op dit moment volg ik het commitment programma, waarbij we iedere woensdagavond samen live trainen. De rest van de workouts in mijn geval 3 volg je thuis, vanaf je laptop, tablet of telefoon. Daarbij zit je in een groep via FB-messenger met andere sporters die me gemotiveerd en gecommitteerd houden. Iedereen volgt dezelfde workouts en sport op zijn of haar niveau, bijv. 3 keer per week. Successen worden gevierd en struggles worden gedeeld in de groep. We leren van elkaars leefstijl. Tegen een zeer goede prijs, krijg je kwalitief goede workouts en coaching. Sporten met LeefstijlOnline geeft mij de volgende voordelen: + ik voel me fitter + ik slaap beter + ik val af, zit beter in mijn vel + ik sport op mijn eigen niveau + ik sport op de tijd die mij uitkomt + ik zit in een groep met gemotiveerde mensen die me aanmoedigen + ik heb een gemotiveerde en betrokken coach, Michiel! Michiel zal je altijd op jouw niveau blijven uitdagen! Wil je dit ook allemaal? Dan zou ik zeker lid worden van de LeefstijlOnline Community!
Ben jij op een punt in je leven gekomen dat je gezonder en fitter wil worden? Of ben je misschien wel helemaal klaar met de lokale sportschool? Kost sporten je te veel tijd? Bij LeefstijlOnline vind je dé oplossing! Diversiteit in trainingsprogramma's welke geschikt zijn voor jong en oud. Alle trainingen kunnen worden aangepast naar je eigen niveau. Dit maakt het positieve gevoel van erin slagen je training af te ronden zeer groot waardoor je gemakkelijker doorzet en minder snel afhaakt zoals in bijv. de sportschool of andere online trainingen. Bovendien zijn de trainingen niet langer dan 30 min. Daarnaast is de persoonlijke benadering van Michiel je eigen personal coach voor mij een van de belangrijkste redenen om voor deze vorm van sporten te hebben gekozen. Via ZOOM wekelijks een live training en moment om je ervaringen te delen en/of vragen te stellen. Kortom; gemakkelijk - doeltreffend - persoonlijk - snel - vanuit je eigen woonkamer.
Leefstijl online is voor mij echt een uitkomst. Heerlijk trainen in een veilige omgeving. En 1 keer per week met een personal trainer online. Is geschikt voor elk niveau dus daardoor voor iedereen geschikt. Ook staan er in de academie veel trainingen om uit te kiezen. Fijne motivatie van m’n trainer en de maatjes waarmee ik train in een vaste groep. Heerlijk. Twijfel je? Ik zeg doen!
Super leuke lessen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid