facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leeflang Architectuur

Leeflang Architectuur

Info

Een huis bouw je om in te leven. Een ontwerp moet aansluiten op de individuele wensen van de toekomst. Dat is waar Leeflang Architectuur voor staat.

Geschiedenis

Leeflang Architectuur is een non-conformistisch architectenbureau dat op landelijk niveau actief is op de particuliere alsmede de project- en utiliteitsmarkt.

In de project- en u-bouw geldt als toegevoegde waarde de kracht van een professioneel netwerk rond ontwerp en uitvoering op kleine én grote schaal. Voor de particuliere markt geldt als meerwaarde een compromisloze doorvertaling van de klassieke grandeur uit de jaren dertig naar hedendaagse normen.

Het eindresultaat is voor allen gelijk:
Leeflang luistert en ontwerpt bouwwerken met niet alleen een fraaie schil, maar ook met een hart waarin het prettig wonen, werken en leven is.

website: http://www.leeflangarchitectuur.nl

Adres: Raadhuisstraat 1A, 7251 AA Vorden
Telefoonnummer: 0575-552737
Stad: Vorden
Route: Raadhuisstraat 1A
Postcode: 7251 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budgethuisbouwen - Bouwen van Conceptuele Ontwerpen Budgethuisbouwen - Bouwen van Conceptuele On... 1 km Fraaie en betaalbare huizen voor u ! Onder architectuur ontworpen huizen voor een aan...
WoonSubliem         Ontwerpen, Bouwen en Wonen WoonSubliem Ontwerpen, Bouwen en Won... 1 km Samen met Gerben het proces naar onze nieuwe woning opgestart. Het eindresultaat zijn...
Friso Woudstra Architecten BNA Friso Woudstra Architecten BNA 3 km Vorig jaar februari begonnen met het voorbereiden van het bouwen van ons nieuwe huis....
Recensies
Wij hebben Henk Leeflang inschakeld bij de verbouwing van onze jaren 30 woning in Deventer. Met oog voor detail en kennis van toe te passen materialen heeft Henk ons huis tot één geheel gemaakt met respect voor de autenthieke details. Henk heeft in het verlengde van het huis ook de tuin ontworpen waardoor het echt onze plek is geworden. Wij zijn zeer tevreden en zouden bij een volgend project zeker Henk weer inschakelen.
In de jaren negentig hebben we een prachtig huis laten ontwerpen door Henk Leeflang dat gebouwd is in Elst. Jaren later kochten we een kavel in Epse. De eerder opgedane ervaringen waren zo goed dat we geen moment twijfelden en Leeflang Architectuur opnieuw vroegen ons huis te ontwerpen. Henk en zijn medewerkers verstaan de kunst om de wensen van hun opdrachtgevers perfect te vertalen en prachtige huizen te ontwerpen. Met oog voor vormgeving maar ook functionaliteit. Bovendien kunnen ze de prijs van het huis heel goed berekenen wat teleurstellingen voorkomt. De servicegerichtheid en betrokkenheid waren echt geweldig. Het bouwen van een nieuw huis was voor ons geen angstig avontuur maar een feest. Zouden we ooit besluiten nog eens te bouwen, dan weer met Leeflang Architectuur.....!
Toen ik enige tijd geleden mijn nieuwe woning wilde inrichten heb ik Henk Leeflang gevraagd daarbij te assisteren. Hij heeft eerst flink doorgevraagd over hoe ik wilde wonen en me comfortabel zou voelen in mijn nieuwe huis. Aansluitend kwam hij met schetsen en materiaalmonsters zodat het voor mij ineens ging leven en zag ik voor me wat ik eigenlijk steeds graag wilde. En zo is het ook geworden. Geweldig. Met dank aan Henk Leeflang.
Henk Leeflang, architect in Vorden, heeft voor ons ongeveer 20 jaar geleden ons huis in Vorden getekend, het huis voldeed precies aan de vragen die wij Henk Leeflang gesteld hebben: kindvriendelijk en fijn om in te wonen. Toen wij een kleine 10 jaar later in het buitengebied van Vorden een huis konden bouwen, hebben wij direct Henk weer gevraagd om voor ons als architect een huis te bouwen. We vroegen hem een huis te ontwerpen dat prima past in het Vordense, Achterhoekse buitengebied, maar dat er niet uit zou zien als een nieuw gebouwde woning. Henk Leeflang is daar prima in geslaagd. We wonen nu in een nieuw huis dat prima past in het Vordens buitengebied.
Het was voor ons een echte verrassing toen we onze bedrijfshal moesten bouwen. We verstaan ons vak tot in perfectie maar bouwen was voor ons wat anders. Toen we Henk Leeflang van Leeflang Architectuur vroegen om ons daarbij te assisteren werden we in het hele proces begeleid. Van ontwerp, constructies, vergunningen, budget beheersing, aanbesteding en begeleiding tijdens de bouw. Zo werd bouwen voor ons een feestje waar we nog steeds van genieten.
Een oude vervallen muziekkoepel herstellen, ook dat kan Leeflang Architectuur realiseren. Een schitterende tekening met idem berekening hebben ons fantastisch geholpen. Het resultaat mag er zijn!!
Prachtige projecten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid