facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEEF Tapas

LEEF Tapas

Info

Beachclub Leef is dé ontmoetingsplaats aan zee!

Geschiedenis

Trouwen, feestje of lekker eten op het strand van Kijkduin? Beachclub LEEF heet je van harte welkom!

LEEF vandaag

Onze kaart staat in het teken van de mediterraanse strandbeleving. Verse ingrediënten, vakmanschap en zomerse lekkernijen staan centraal.

Geniet van onze huisgemaakte apperitiefjes en huisbereide tapas; een Spaanse traditie die we speciaal voor u mee hebben genomen naar ons eigen stukje strand.

Proef, geniet en laat u verrassen!

Like onze facebook pagina voor de laatste nieuwtjes, acties en ontwikkelingen.

Adres: Strandslag 6, 2554ZZ Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31707620640
Stad: Kijkduin
Route: Strandslag 6
Postcode: 2554ZZ


Recensies
Heerlijke tapas, echte verse producten. En ook als het druk is de kwaliteit echt heel goed. Ongedwongen sfeer. Echt een aanrader.
Heerlijke tapas gegeten lekker aan het strand . Goede bediening en veel keuze!
Zeer onprettige bediening wat de eigenaar bleek te zijn. We waren met 14 personen. De bediening kon het niet aan, waardoor er veel te weinig eten gebracht kon worden. Conclusie was dat iedereen naar huis ging en nog elders iets te eten hebben gehaald. Tevens werd er geïrriteerd gereageerd op apart afrekenen. Absoluut geen aanrader om gezellig een avondje uit eten te gaan.
Heerlijke koffie en goede kaart! Prettige bediening door jong talent.
Sinds een week een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam. We hadden gereserveerd met de vraag om een schaduwplek. Bij aankomst werd gezegd dat we een plekje konden zoeken omdat we toch geen wensen hadden. Vervolgens meer dan een uur gewacht en alleen nog maar een drankje geserveerd. Andere gasten die later kwamen hadden snel iets op tafel. Uiteindelijk drankjes betaald en weggegaan. Hier moet nog veel geleerd worden qua organisatie.
Echt lekker gegeten voor een aangename prijs. Top tent
Met vriendinnen-etentje bij Beachclub LEEF terecht gekomen. Een korte wandeling door de duinen en over het strand. Een verwijsbord onderweg was trouwens wel handig geweest, maar we zijn er gekomen. Drankje gedaan op het lekkere terras, toen we compleet.waren naar binnen gegaan om te eten. De zon liet het helaas een beetje afweten. Het.personeel was erg vriendelijk, vlot en duidelijk over hoe de bestelling bij LEEF werkt. De tapas, pinxos en Sangria waren erg lekker, genoeg keuze! Bestellen en het brengen van de volgende ronde liep ook allemaal gesmeerd. Het was niet superdruk, maar goed bezet. Zelfs de toiletten waar ik slechte verhalen over gelezen had vielen best mee voor een strandtent. Al met al een gezellige avond met lekker eten en drinken!
Erg leuke strandtent om te zien, eten is goed en ook mooie wijnen voor erbij alleen heel jammer dat de keuken de drukte niet aan kan waardoor je ellendig lang op het eten moet wachten. We zijn hier nu 2x geweest om te eten, maar durven hier niet meer te eten nog wel leuk voor een drankje of kleine snack omdat het te lang zitten is.
Het is sinds kort AMIGOS BEACHCLUB ik ben er al een paar keer geweest en moet zeggen top. Vandaag de vis hapjes genomen, het was heerlijk. Zeker de moeite waard. Het personeel in er zeer vriendelijk en helpen je graag. De kok heeft meer dan 20 jaar ervaring dat was ook wel te proeven. Als je echt een belevenis van smaken wilt proeven zou ik hier eens wat gaan eten. Van daa mijn 5 sterren
Lekker gegeten ,alleen moesten we erg lang wachten op ons drinken . Maar het eten was erg lekker en mooi uitzicht op strand en zee maakt veel goed. Wel mag de aankleding wat gezelliger met wat plaids voor als je het koud hebt . En wat meer comfort op de houten bankjes door dikkere kussens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid