facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leef Kind

Leef Kind

Info

Bij Leef Kind vangen we je kind op, volgen we en versterken we. Als zelfversterker stimuleren wij bij Leef Kind het zelfbewustzijn van je kind en leren hem of haar grip te krijgen op zijn eigen emoties en de wereld om hem heen.

Adres: Gevaren 3, 6071BP Swalmen
Telefoonnummer: +31475505050
Stad: Swalmen
Route: Gevaren 3
Postcode: 6071BP



op zoek naar gerelateerd: Huisregels Leef Kind, Leef Kind Melick, Peuterspeelzaal Posterholt, Ouderportaal Konnect
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leef Kind Leef Kind 0 meter Vanaf het eerste contact met Leef Kind in Swalmen met betrekking tot het peuterspeel-...
Gastouder de regenboog Gastouder de regenboog 1 km Vanaf het eerste contact met Leef Kind in Swalmen met betrekking tot het peuterspeel-...
Recensies
Vanaf het eerste contact met Leef Kind in Swalmen met betrekking tot het peuterspeel- arrangement kan ik alleen maar aangeven dat we geweldig geholpen zijn. Yvonne heeft ontzettend veel tijd voor ons en onze dochter genomen, de communicatie gaat zeer voorspoedig en is laagdrempelig. Er wordt nauw samengewerkt tussen Yvonne, de pedagogisch medewerkers, de administratie afdeling en directrice. Niets is teveel en alles wordt uit de kast gehaald om onze dochter zo goed als mogelijk te helpen en te laten ontwikkelen tijdens haar tijd bij Leef Kind. De organisatie geeft het vertrouwen aan ons om onze dochter met een gerust gevoel achter te laten waarbij ze niet alleen één van een groepje kindjes is, maar ook echt gezien wordt door de leidsters. Dit gevoel had ik al tijdens het eerste telefoongesprek en is alleen nog maar meer en meer bevestigd en versterkt in de praktijk. We hadden voor inschrijving ook telefonisch contact opgenomen met een andere organisatie in omgeving Asenray omdat we vernomen hadden dat hier diertjes bij waren. Heel leuk allemaal maar het gevoel bij deze organisatie was helaas absoluut niet goed. Niks kon, alles was teveel, en het kwam op ons over als een soort van fabriekswerk. Als het om je kind gaat wil je aandacht en oog voor haar en niet dat het een nummertje is. Kwaliteit boven kwantiteit. Kortom, zeer dankbaar voor alle goede zorgen bij deze organisatie!
Als het even kan.... doe je kinderen naar een andere opvang dan naar Leef kind. Eigenlijk heb ik geen goed woord over voor dit bedrijf. Gebrek aan concurrentie geeft hun niet de drive om een een normale service te verlenen. Foute facturen, slechte tot geen communicatie, ruildagen waar je geen rechten aan kan ontlenen, als je al extra opvang aanvraagden moet een sneue parttimer hier op enkel 2 halve dagen goedkeuring voor geven, ga zo maar door. Meer dan een jaar geleden heb ik zelfs een persoonlijk gesprek gehad met de directrice/ general manager dit heeft geen enkel nut gehad. Meestal krijgen de pedagogisch-medewerker de schuld. Terwijl deze de enige zijn die wel hun werk naar behoren doen. Ik kreeg tijdens dit gesprek helaas de indruk dat er een veel te jonge snotneus een pet op was gezet. Maar totaal het doel mist van het begrip kinderopvang. Een wanprestatie wordt er geleverd met enkel zicht op het commerciële vlak. Helaas kan ik geen 0 sterren geven.
De pedagogisch medewerkers zijn geweldig, maar de Stichting Leefkind is verschrikkelijk. Onze dochter zit nu een jaar op de nieuwe opvang in Sint Odiliënberg en in dat jaar hebben wij het onderstaande al meegemaakt. - Na 8 maanden kregen wij en veel ouders achterstallige rekeningen op de stoep die leefkind vergeten was om te sturen. Dit ging om grote bedragen en wij werden aangesproken als wanbetalers. - Ruildagen waren practisch onmogelijk. - De opvang sluit nu al na een jaar omdat er te weinig kinderen zijn. Dit wordt ons telefonisch medegedeeld. Leefkind vergeet hiervij voor het gemak dat ze een opzeg termijn hebben en pas na een kwaad bericht van ons besluiten ze zich hieraan te houden. Nogmaals, de pedagogisch medewerkers zijn geweldig, maar vermijdt deze stichting. Wij gaan nu ook opzoek naar een andere plek...
De opvang meld je af omdat ze moeten sluiten vanwege Corona begrijpelijk hierin vragen ze om je kind af te melden. Wanneer dit vervolgens niet mogelijk is omdat hun systeem eruit ligt kan je fluiten naar je tegoed. Ik had het maar de ochtend voor 8:00 nogmaals moeten proberen ONBEGRIJPELIJK, wat een boevenfirma en oplichterij
Op het moment is er helemaal niets meer mogelijk bij deze organisatie. Al 4 jaar een flexibel contract voor dagopvang wat over moet gaan naar flexibele naschoolse opvang, maar er kan helemaal niets meer aangeboden worden; de flexibele opvang zit zogezegd helemaal vol en ze hebben geen idee wanneer er weer plaats is; totaal geen overzicht! Tot zover de service richting de ouders.
Geweldige medewerkers op de groepen maar de organisatie zelf is superslecht. Star, eigen regels hanteren in hun voordeel en nooit enigszins meedenken bij bijzondere situaties. Als je een andere keuzemogelijkheid hebt wat betreft opvang dan ga daar voor!
Slechte communicatie met de administratie, veel fouten in de facturen. Eenzijdige contract wijzigingen zonder duidelijke communicatie. Door gebrek aan directe concurrentie denken ze alles maar te kunnen maken. Leidsters op de groepen zijn top en denken wel mee.
Administratief/ bereikbaarheid is gewoon een ramp.
Breng je kinderen liever naar een echte opvang niet naar deze bouwval met heksen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid