facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leeborent

Leeborent
"Bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare leverancier van benodigdheden voor uw evenement, feest of bruiloft? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres.Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren, verkopen, repareren en onderhouden van allerlei benodigdheden voor de entertainment industrie. Van podia tot geluidinstallaties, van verlichting tot een silent disco: wij zijn dé leverancier voor al uw evenement materialen of partybenodigdheden.Een goed feest begint natuurlijk met goede apparatuur en inrichting. U kunt bij ons terecht voor het huren van dansvloeren in allerlei soorten en maten.Zo hebben wij mooie houten dansvloeren, maar ook heel speciale led verlichte dansvloeren. Onze dansvloeren voegen sfeer toe aan uw"
Adres: Weerenweg 23 , Zwanenburg 1161 AE, NL
Telefoonnummer: 020 497 6834
Stad: Zwanenburg
Route: Weerenweg 23
Postcode: 1161 AE



op zoek naar gerelateerd: Dansvloeren te huur, Overdekt podium kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Silverstone Partycenter Silverstone Partycenter 67 meter Leuke tent, vriendelijk personeel, eten a la carte was prima te doen maar de communic...
Recensies
Gewoon prima bedrijf maar dat zeg je algauw als eigenaar met 28 jaar ervaring Vragen ? +31204976834. Tel WhatsApp We doen het graag ! Snel en voordelig.
Absoluut top bedrijf! Via een appie gevraagd naar een offerte en na wat vragen bood ie een beter en goedkoper alternatief dat hoor je niet vaak! en kon hem gelijk op komen halen voor het weekend. Ik had een issue omdat ik blijkbaar niet de slimste ben en vrijdag avond heeft ie gewoon tijd genomen om me te ondersteunen. Kortom: aanrader!
Allereerst is de klantvriendelijke service van het Leeborent team zeer goed. Meedenken met de klant is iets vanzelfsprekends binnen het bedrijf. Ik heb de afgelopen jaren een aantal keer wat gehuurd bij Leeborent en inmiddels wil ik niet meer anders, zowel privé als bij de jeugdvereniging waar ik vrijwilligers werk doe. Leeborent is daarnaast ook al jaren sponsor van deze jeugdvereniging en weet ons iedere keer weer te verbazen met gulheid. Kortom, een klasse organisatie!
Wat een goede aanbieding, een led-dansvloer voor de helft van de prijs. Zo is het wel makkelijk feestjes aankleden! De mensen van Leeborent zijn prettig en zorgvuldig in de communicatie, denken mee over zowel de producten als het proces en leveren op het moment suprême een fantastisch product. Dank en tot gauw!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ondanks een bevestiging per mail voor de gewenste opbouwtijd geven ze 2 dagen voor het evenement opeens aan dat die opbouwtijd niet meer haalbaar is. Hierdoor werd ons bedrijf geconfronteerd met het feit dat we twee dagen voor een groot evenement zonder geluidsinstallatie zitten. Ga dan nog maar eens op zoek naar een betaalbaar alternatief. Gelukkig zijn er dan ook nog bedrijven die wel klantgericht zijn en het probleem willen oplossen. Maar vanuit Leeborent hoefde ik dit niet te verwachten. Conclusie: niet betrouwbaar!
Ik had veel advies nodig voor een goed lichtplan plus DJ sets. Dat goeie advies kreeg ik allereerst vanuit kantoor Leeborent en later ook nog ter plekke van de jongens van het opbouwen. Het ging helemaal top! Ik zou zeker nog een keer deze jongens inschakelen voor een feest.
Zeer slechte ervaring mee, ze komen gemaakt afspraken getekende order niet na. Na tekenen en vooruitbetaling van de order meer dan 10 dagen gewacht op reactie, terwijl binnen 5 dagen geleverd moest worden. Krijg ik na 10 dagen plots een bericht van prijsverhoging van 175,- euro op een order van 349,-. Zonder enig pardon. Na bellen is de enige reactie 'graag of niet' en niet eens een excuses. Al met al, geen zaken doen! Ze behandelen hun klanten als stront
LeeBorent biedt goede en snelle service. Medewerkers beschikken over goede kennis van zaken en werken netjes op locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!
In 1 woord; geweldig. Over de telefoon wat dingen besproken en de jongens kwamen op tijd, even een rondje gelopen en een half uur later was alles perfect uitgelicht voor een super feest. Zou ze zeker weer gebruiken voor een volgende keer.
Goede, snelle service en heldere communicatie. Goed werkende installatie. V.w.b. de koptelefoons zou wel een frequentie vastzetknop een uitkomst zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid