facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lee Style Internal Martial Arts

Lee Style Internal Martial Arts

Info

Lee Style Internal Martial Arts

Geschiedenis

Lee Style Internal Martial Arts geeft al een van de weinige in Nederland lessen in de Lee Style, een authentieke stijl die rijk is aan verschillende disciplines uit de oosterse bewegingsleer. Met beweging wordt de uiterlijke beweging, maar vooral ook de innerlijke beweging bedoeld, er wordt veel gebruik gemaakt van de innerlijke kracht. In de Lee Stijl komt ook de gevechtskunst (Martial Arts) nog duidelijk terug. Dit is goed te zien in de Feng Shou Kung Fu, IMA en Kids Kung Fu lessen , maar het vormt ook de basis voor het hier in het westen wat bekendere Tai Chi en Qigong die vooral beoefend worden ter bevordering van ontspanning en gezondheid.

Ramón Stol is hoofddocent in de Lee Style in Nederland. Hij begon op jonge leeftijd zijn opleiding in Tai Chi en Feng Shou Kung Fu bij Norbert Meller en heeft ook nog trainingen gevolgd bij Chee Soo. Na jaren trainen is hij gestart met het voortzetten van de Lee Style in Nederland. Inmiddels heeft hij de 2de meestergraad (Teng) in de Lee Style en traint hij verschillende groepen.Ramón is tevens sportpsycholoog, (sport)fysiotherapeut en is therapeut / trainer op het gebied van gezondheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De basis van Ramón ligt in de Traditionele Chinese Geneeskunde, de Taoïstische levensfilosofie en de psychologie.
Ramón geeft Tai Chi, Feng Shou Kung Fu, Kids Kung Fu, IMA en Qigong lessen bij TAO YOU.

Oele Nijholt is een van de eerste leerlingen van de Lee Style Internal Martial Arts in Nederland die de 1ste meestergraad (Teng) in de Lee Style heeft behaald. Hij is als docent gestart met het trainen van een eigen groep in Tiel. Zowel tijdens de lessen als daarbuiten is Oele een uitdrager van de Taoistische levensfilosofie.
Oele geeft lessen in Tai Chi en Taoist Yoga bij Tai Chi Tiel.

Marjolein van Gaalen is docent Kids Kung Fu en is betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Zij heeft de 1ste meestergraad (Teng) in de Lee Style behaald, en zij heeft een grote interesse in Martial Arts, de Taoistische levensfilosofie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast houdt Marjolein zich vooral bezig met de promotionele en creatieve kanten van Lee Style Internal Martial Arts.
Marjolein geeft Kids Kung Fu lessen bij TAO YOU.

Kijk ook eens op ons YouTube kanaal voor inspirerende filmpjes; https://www.youtube.com/channel/UCJpWcyvyOsTaCnDIibmfCHg

Adres: Voorstraat 70-72, 5334 JV Velddriel
Stad: Velddriel
Route: Voorstraat 70-72
Postcode: 5334 JV


Recensies
Leuk !! Tai Chi, Kung Fu en Kids Kung Fu in de Lee Style
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid