facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ledsparty

"Ledsparty is de partytent verhuur specialist voor Midden Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om verhuur van alle party materialen! Alle producten kunt u zelf bij ons ophalen voor uw feest!"
Adres: darwinstraat 5d, 6718 XR Ede
Telefoonnummer: 0622876488
Stad: Ede
Route: darwinstraat 5d
Postcode: 6718 XR



op zoek naar gerelateerd: Partyverhuur van Roekel, Verhuurbedrijf Ede, Tent Verhuur Ede, Statafels huren Ede, Servies huren Ede, Partyverhuur, Partytent huren Rhenen, Roze partytent huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partycentrum en Cafe de Kade Partycentrum en Cafe de Kade 1 km Wings of Freedom, waanzinnig mooi
Recensies
Partypakket hier besteld. Pakket bestaat uit partytent 6x6meter, 4 statafels, 2 heaters en 2 ledkubussen. Ondanks de regen heb ik een superfeest gehad met een warme tent Alles werd netjes bezorgd en opgehaald. Voor mij voor herhaling vatbaar.
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Keurige partytenten met heaters en feestverlichting. Een aanrader.
Ondanks slecht weer een geslaagde bbq dankzij de tent van Ledsparty! Zeer snel en eenvoudig op te zetten. Een aanrader!
Eindelijk een goed adres voor Party verhuur in Ede ! Super goed geholpen door vriendelijk en professioneel personeel. Contact verloopt makkelijk en het regelen van een compleet ingerichte tent , met feestlampen en verwarming was zo gepiept ! Zelfs de snoeren en dergelijke kunnen ze leveren. Prijzen zijn redelijk en de huurperiode is altijd vier dagen , wat erg handig is - geeft ruim de tijd om alles op te bouwen en weer in te leveren. Super goede service, ga er voor t volgende feestje zeker weer m'n spullen halen !!
Snel op te zetten tent. Zaterdag nodig gehad. Vrijdag kunnen halen en maandag pas terug hoeven brengen. Zeer degelijk materiaal, prima prijs en vriendelijke eigenaren. Voor het volgende feestje kom ik zeker hier terug. Aanrader!
Een 6 bij 3 easy up tent gehuurd voor een bruiloft op onze zaak. Mooie, stevige tent die makkelijk op te zetten is. Prijs kwaliteit is goed
Led's Party denkt goed mee wanneer je afwijkende wensen hebt. Alle spullen stonden keurig klaar en alles was perfect verzorgd. Wij komen zeker terug!
Goed contact, snelle reacties en levering en ophalen van de spullen netjes volgens afspraak. Kom zeker terug voor een volgend feest!
Super vriendelijk personeel, De gehuurde partytent was binnen een minuut opgezet. Kom zeker snel weer terug bij een volgend feest!
Goede kwaliteit producten, snelle service! Super feest gehad met de partytent van Ledsparty!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid