facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Led-gigant.nl

Led-gigant.nl

Info

LED profielen, LED-strips, voedingen en aansturing uit voorraad leverbaar.

Ruim 250 verschillende LED profielen standaard uit voorraad leverbaar.

LED strips in 50 varianten!

nu 5 jaar garantie!



"Led gigant is de LED lerancier voor de zakelijke en particuliere markt.Wij leveren 250 soorten LED profielen, LED strips tot 50 meter in 12 volt en led strips in 24 volt. Ook voor led voedingen zijn wij u vaste leverancier.Of het nu gaat om de nieuwste smart home ZIGBEE OF HUE oplossingen voor het aansturen van LED verlichting bij LED-GIGAN helpen wij u met passie voor oplossingen.Kom langs in onze winkel waar ons team u direct helpt bij het realiseren van uw project.Alle LED is uit voorraad leverbaar, u kunt direct per pin bij ons betalen.Wij zien u graag in onze winkel of in onze webshop terug!"
Adres: Netwerk 59, 1446 WS Purmerend
Telefoonnummer: 085 – 00 20 244
Stad: Purmerend
Route: Netwerk 59
Postcode: 1446 WS



op zoek naar gerelateerd: Goedkope LED strips, COB led strip, COB led strip 12V, LED-Gigant kortingscode, Aansturing LED verlichting, LED profiel, LED gigant kerstverlichting, LED Gigant contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atout Atout 92 meter Super Service mijn buizen versterker en mijn draaitafel, beiden ongeveer 25 jaar oud ...
Recensies
Dit is echt heel erg gaaf. Ik had dit idee en ben ermee naar Led-Gigant in Purmerend gegaan en zij hebben vervolgens dit voor mij gemaakt. Ontzettend bedankt jongens , zonder jullie was dit nooit werkelijkheid geworden.
Perfect geholpen!! Leuke lui... wens ze héél véél 'goeie' handel in het nieuwe pand!! Kom zeker nog eens spullen halen!! De reacties zijn alleen maar positief!!.... gr m
Beste Jeffrey, zoals beloofd krijg je van mij 1 sterretje. 14,95€ betaald voor een express levering dit is ook standaard want je kan niet kiezen voor een gewone levering. En pas 1 week later geleverd, alhoewel ik deze items zeer dringend nodig had. Ook had ik geen track en trace ontvangen maar pas na mijn meerdere zaag mails kreeg ik dit doorgestuurd. Je communicatie trok ook op niets. En aub nu geen reactie geven dat jullie geen zeg hebben op de transportfirma waarmee jullie samenwerken. Als ze niet op tijd kunnen leveren dan kies je gewoonweg voor een andere/betere transportfirma. Of je schrapt gewoon dat belachelijke expresslevering bedrag.
Verschillende keren besteld en altijd goed geholpen. Bij de laatste levering is er 1 ledspot vierkant geleverd i.p.v. rond. Er werd ondertussen een nieuwe opgestuurd maar ook deze weer in het vierkant. Ondertussen enkele keren gemaild maar krijg geen reactie meer om dit op te lossen. Ik heb een retourlabel aangemaakt om de 2 verkeerde spots op te sturen en de juiste geleverd te krijgen. Alvast prettige feesten en een goede start voor het nieuwe jaar.
Super ervaring met de jongens van Led-Gigant! Wij waren naar Purmerend gekomen om verlichten te kopen, helaas niet de juiste op voorraad. Telefoonnummer en E-mailadres achter gelaten en een dag later een hele vriendelijke mail ontvangen dat ze ondanks de drukte en gedoe tóch de lampjes hebben gevonden en deze kosteloos naar ons willen verzenden! Hoe netjes!! Wij hebben zojuist de verlichting binnen gekregen en zeer blij mee!! Bedankt Led-gigant!
Goed geholpen en een goed advies gekregen over de led profielen/verlichting die ik nodig had. overall een goed team!!
Mijn surround installatie wilde ik uitbreiden met dolby atmos speakers in het plafond en gelijk de verlichting verbeteren d.m.v. led strips. Dit heb ik kunnen combineren door bureaubladen van een bekende zweedse meubelzaak op te hangen met een ledpaneel afhangsysteem. Mijn hue en no-name rgb-cct ledstrips heb ik hierop gemonteerd met aluminium profielen van led gigant. De profielen passen perfect en houden de led strips stofvrij en koel. Bij de bestelling kon ik het type afdekking niet selecteren. De volgende dag belde iemand van led gigant om te vragen of ik transparante of een andere afdekking had gewild. Prima service!
De betere led strips koop je hier. Je zou zeggen alle led strips zijn hetzelfde maar dat is niet zo..Ook hier geldt alle waar naar zijn geld. Gezien het werk wat je hebt aan het goed plaatsen en aansluiten kan je beter wat meer uitgeven zodat je er jaren onbezorgd plezier van hebt Ik heb slechte ervaringen met goedkope strips. Snel geleverd en tegen een redelijke prijs de klantenservice is alert en reageert snel...wel n dingetje Ziggo zet alle mail van Led Gigant in de webmail spambox.
Ben in de showroom geweest om zelf te zien wat ik wilde kopen .Ben supergoed geholpen en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord met tekst en uitleg. Er werden zelfs dingen voor me aangesloten om een impressie te geven hoe het er thuis zou uitzien. Heb er totaal geen spijt van dat ik 120 km heb gereden . Ben super goed geholpen door Merlijn en een collega. Ga zo door jongens . Topservice . Volgende project is me trap . Dus zie je snel
Bij LED gigant informatie en een offerte laten maken voor een LED strip in de keuken als hoofd verlichting. Ondanks de problemen met personele bezetting, iedere keer snel te woord gestaan en een passende offerte gekregen. Binnen twee dagen, goed verpakt, mogen ontvangen. Helaas waren ze een koppelstuk vergeten, maar na één mailtje zijn ook deze kosteloos naar mij verstuurd! Ik zie graag vaker dit soort klant vriendelijkheid! Chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid