facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEC

LEC

Info

LEC B.V. is een specialist op het gebied van beeld, geluid en witgoed. Vanuit onze vestigingen in Hengelo en Borne bieden wij een breed scala aan A-merk producten gecombineerd met vakkundige advisering en hoogwaardige service.

Geschiedenis

Leuveld Electro Centrum L.E.C. b.v. of te wel L.E.C. b.v. heeft met winkels in Hengelo (ov) en Borne een ruime keuze in televisies, audio, wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, inbouw en klein huishoudelijke artikelen. Met persoonlijk en deskundig advies zoeken wij altijd naar de juiste oplossing om aan uw wens te voldoen.
Onze eigen in huis technische dienst en ervaren en gecertificeerde monteurs op de weg helpen u om storingen op te lossen en zorgen voor een perfecte installatie van uw nieuwe aankoop. Wij bieden concurrerende prijzen en snelle levering door grote eigen voorraad.



"Expert L.E.C. is de specialist op het gebied van Groot Huishoudelijke apparaten, TV, Audio, IT en Klein Huishoudelijke apparaten. Wij voeren o.a. Jura koffie bonenmachines en onderhoudsmiddelen. Tevens leveren wij een groot scala aan keuken inbouwapparatuur, onze eigen monteurs bouwen deze vakkundig bij u thuis in. Wij staan bekend om onze uitgebreide after sales service en werken uitsluitend met eigen monteurs. U bent van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende demonstratie in onze geheel gemoderniseerde winkel 2021 in Hengelo O."
Adres: Deldenerstraat 195-197, 7555 AC Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2504444
Stad: Hengelo
Route: Deldenerstraat 195-197
Postcode: 7555 AC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Expert Hengelo, Expert LEC, Expert Borne, Assortiment Expert, Expert tv, Expert koelkast, Coolblue hengelo, Expert winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gsm Fan Hengelo Gsm Fan Hengelo 474 meter Sorry dat ik helaas jullie de laagst mogelijk beoordeling moet geven maar ik kreeg ui...
Flowkabels Flowkabels 878 meter Pompenfabriek helaas gesloten.
Recensies
Niks is te gek, Philips OLED 65inch gekocht.Had zelf heel wat vragen en voordat je best veel geld uitgeeft heb ik daar een goed gevoel bij nodig, zelf veel gezocht maar wat een keuze stress….wat is goed??? Maar eenmaal in de winkel werd ik geweldig geholpen, mensen met verstand van zaken en waar echt met de klant wordt meegedacht.eerlijk advies, voor en tegens van een product wordt verteld en waar je aan moet denken.Werd goed geluisterd naar mijn wensen! Jongens van bezorging hebben netjes geleverd en alles werd zorgvuldig geplaatst en gecontroleerd! Top en daarom 5 sterren! Expert LEC bedankt!
Jammer dat de service niet zo netjes is als er iets defekt is en het echt niet kan wachten tot na het weekend.
Wat een geweldige service ,geeft deze winkel.gisteren gebeld voor mijn wasmachine, vanmorgen gemaakt.vriendelijk en deskundig personeel.blij dat dit soort winkels nog bestaat!!!!!!
Top service, snel geholpen en super vriendelijke medewerkers. Een absolute aanrader!
Nieuwe kookplaat gekocht. Vriendelijk personeel dat goed meedenkt. Aanrader!
Super nette prijs voor een nieuwe inductie glasplaat en snelle levering. Deskundige montage door prettige monteur!
Super fijne zaak met vriendelijk personeel dat ruim de tijd neemt om een goed advies met uitleg te geven. De nieuwe wasmachine stond een paar uur later al thuis te draaien doordat ook de bezorging en aansluiting van de machine heel vlot en goed geregeld werden.
Een geweldige zaak! Je wordt keurig geholpen en plaatsing en ophalen van een apparaat gaat volledig naar wens!
Een kapotte vaatwasser die hoog staat vraagt om directe actie. Binnen 24 uur een gloednieuwe geïnstalleerd! De heren gingen pas weg nadat alle vragen waren beantwoord en de vaat was gedaan . Niets veranderd dus het 'nieuwe' Expert L.E.C.! Ja, de kleur naar oranje. Maar dat belooft dan direct een mooi WK ! Hopen dat Louis ook snelheid en kwaliteit levert. Geen garanties, maar hier zeker.
Woensdag gekocht, dondermorgen geplaatst. Miele wasmachine. Kan het nog beter?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid