facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LeasePlan

LeasePlan

Info

LeasePlan is marktleider in Nederland en met ruim 1,6 miljoen auto’s in 33 landen de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld.

Geschiedenis

LeasePlan is marktleider in Nederland en met ruim 1,6 miljoen auto’s in 33 landen de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. Klanten profiteren hierdoor van uitgebreide expertise en schaalvoordelen. Dat geldt voor zakelijk leasen, ZZP, MKB, non-profit organisaties en corporates. Maar zeker ook voor particulieren in de vorm van Private Lease en ex-leaseauto’s. LeasePlan maakt leasen gemakkelijk. Autorijden zonder de zorgen van een auto. LeasePlan hanteert daarbij heldere voorwaarden en afspraken, die eenvoudig en goed leesbaar zijn opgeschreven.

Adres: P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Stad: Almere-Stad
Route: P.J. Oudweg 4
Postcode: 1314 CH



op zoek naar gerelateerd: leaseplan tweedehands, leaseplan private lease, leaseplan belgie, leaseplan nederland, leaseplan direct, leaseplan auto kopen, leaseplan occasions, leaseplan telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis Verkopen Met Verlies Huis Verkopen Met Verlies 153 meter Op deze pagina geven we gratis en zonder verplichtingen tips en advies over het oplos...
Athlon Nederland Athlon Nederland 3 km Met grote tevredenheid heb ik bij Athlon een mooie nieuwe Renault Clio geleased. Hij ...
WagenPlan WagenPlan 3 km Snelle service
Autoradam Almere Autoradam Almere 3 km Wat een feest, schoon van binnen en buiten! Zelf niets hoeven doen en je auto wordt b...
Exclusive Motors Exclusive Motors 4 km Na telefonisch contact een proefrit gehad. Goed geregeld. De auto ook gekocht bij ze....
LeasePlan Nederland LeasePlan Nederland 54 km Wij zijn tevreden klant, met 3 autos.
Recensies
Totaal geen menselijkheid. Verwachten dat als je kind wordt aangereden je eerst nog een andere auto van je auto afduwt om alle schade over heel je auto op te nemen en te melden. Na 2 maanden kon ik mijn auto ophalen bij de garage en de monteur zei over een bepaalde schade "dit mochten we niet maken". Ik voelde de bui al hangen dus ik vraag nog specifiek aan LeasePlan of die schade niet voor mijn rekening komt, dit wordt bevestigt zonder extra vragen dus dan verwacht ik dat het in het systeem staat. Ondanks dat ik dit dus "zwart op wit" heb proberen ze alsnog onder verhaalbare schade uit te komen. Walgelijk. Het is natuurlijk heel gek dat je schade hebt als met hoge snelheid je auto tegen een andere auto wordt geduwd en deze auto ook schade heeft. Ze innen sowieso liever eigen risico dan dat ze schade verhalen bij de veroorzaker. Noteren weinig tot niets in hun systeem van gesprekken of afspraken. Slechte onderlinge communicatie. DOE HET NIET. Genoeg andere aanbieders!
Ik zie veel negatieve reviews, maar mijn ervaringen met Leaseplan zijn juist heel goed. Inmiddels bijna een jaar een private leaseauto bij Leaseplan. Ik word altijd goed geholpen en heb nooit problemen gehad. De auto was gemakkelijk online te bestellen en samen te stellen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. In de app plan ik gemakkelijk afspraken in voor bijvoorbeeld schadeherstel of onderhoud en de auto wordt altijd gratis opgehaald en weer thuis gebracht. Daarnaast is er een duidelijk overzicht van wat je wel en niet kunt verwachten van hun en weet je dus gewoon waar je aan toe bent.
Na de hele financiële toetsing te hebben afgerond, hebben we het leasecontract getekend. Van Leaseplan ontvingen we het bericht dat zij na twee weken contact opnemen voor het leveren van de auto. Vervolgens krijgen we de dag daarna per mail te horen dat de auto aan een andere klant gegeven is. Dit terwijl ons is verteld dat de auto voor ons gereserveerd is. Na zelf contact op te hebben genomen is het enige wat we te horen krijgen dat we zelf de site in de gaten moeten houden voor nieuw aanbod. Absoluut geen manier van zaken doen. Klantonvriendelijk en onbetrouwbaar.
Bij einde contract auto op de zaak gezet, helaas niet in de gelegenheid om zelf bij de check te zijn door vakantie. Zo stom geweest om vergeten de hoedenplank terug in de auto te plaatsen. Na terugkomst vakantie zie ik bericht hierover dus gelijk contact opgenomen met Leasplan, maar helaas auto al naar het buitenland.Wordt er een factuur in rekening gebracht van €190 voor een nieuwe hoedenplank. Na even heel simpel Google geraadpleegd te hebben blijkt een nieuwe hoedenplank €74,95 te kosten. Bel terug om te vragen hoe hun bij €190,00 komen..ja dat rekenen wij gewoon klaar die prijs staat vast. Ik geef aan dat dat absurd is en nergens over gaat en dat ik daar dan een manager over wilde spreken want dat ik hiermee niet akkoord ga. Of ik wel geluisterd had dit staat zo vast klaar punt uit en u krijgt geen manager te spreken want heb toch gehoord wat hij zei..echt super onbeschoft. Kreeg uiteindelijk wel andere collega die mij te woord stond op een nette manier. Maar ik vind het echt oplichting en mensen besodemieteren als je een nieuwe hoedenplank voor €74,95 kan kopen en je een factuur stuurt van €190,00.
Wat een ongekend slechte maatschappij! Leasecontract getekend, 1 cent betaling overgemaakt, een bevestigingsmail waar in staat dat er een leveringsafspraak gemaakt gaat worden, nog een “gefeliciteerd met je nieuwe auto” mailtje, een dag later ook nog eens een mailtje om je leaseplan te kunnen upgraden met winterbanden etc. Gebeld wanneer ik de auto kan verwachten; antwoord: ongeveer 3 weken. Prima, eigen auto met bovenstaande kennis verkocht. Bel ik voor een leveringsafspraak krijg ik te horen dat de auto aan iemand anders vergeven is die eerder het contract getekend heeft. Hoe dan?! Na alle bovenstaande bevestigingsmails en telefoontjes. Oplossing; zoek maar een andere auto uit op de website. Aangegeven dat er nu geen goede alternatieven zijn dus hoe verder… krijg ik kortaf te horen; ja mevrouw dan wacht je maar wat langer tot er wel een alternatief beschikbaar is. Inmiddels zit ik met 3 kids zonder auto en meedenken naar een oplossing ho maar terwijl in het contract staat dat jullie verplicht zijn om een goed alternatief te leveren ongekend dit! Echt waardeloze service en bizarre gang van zaken!
Drama dit bedrijf. Kan met de tankpas niet bij avia tanken waarvan er veel station zitten in mijn omgeving. Ook niet als er DKV vermeld staat. Telefoon medewerkers hebben werkelijk nergens verstand van. Weten zelf niet wat DKV betekent. Heb eens een verkeerde kilometerstand ingevoerdhoger. Daarna kon ik de pas niet meer gebruiken wanneer ik het juiste kilometer stand invoerdelager. 4 keer gebeld en de situatie uitgelegd met het vermoeden dat de pas is gevlokkeerd. Alle 4 de keren kon niemand mij vertellen dat ik geen lager kometerstand kan invoeren. Nee ze sturen een nieuwe pas om het probleem op te lossen. Ze weten werkelijk nergens wat vanaf.
In april 2022 sloot ik met LeasePlan via ANWB private lease een overeenkomst voor het private leasen van een Opel Corsa-e voor de duur van vijf jaar. De verwachte leverweek is meerdere malen uitgesteld en staat nu op week 22 van 2023. Dit kan ieder moment weer wijzigen. Al met al wacht ik al negen maanden, zonder uitzicht op levering. Bij contact met de dealer verwees die naar LeasePlan. Leaseplan verwijst weer terug naar de dealer. Het verhaal van LeasePlan is dat ik het contract kan ontbinden voor drie keer de leaseprijs van 377 euro, dus 1131 euro in totaal. Dit terwijl zij zelf niet leveren. Een alternatieve oplossing is niet gegeven. Nu wil ik kosteloos van het leasecontract af, maar volgens LeasePlan ben ik akkoord gegaan met mogelijk uitstel van levering volgens de overeenkomst. Met andere woorden: als levering nog twee jaar op zich laat wachten, zit ik acht! jaar aan de leaseovereenkomst vast. Mijn tip voor iedereen die dit leest is om nooit met LeasePlan in zee te gaan.
Mijn zoon is op 5-1-2023 aangereden met brommerdoor een auto van LeasePlan, inmiddels paar telefoontjes, mail verder, een claim neergelegd en nog 0 reactie, hij is afhankelijk van deze brommer om op zijn stage te komen.
Slechte dienstverlening als je autopech hebt en dan goede hulp nodig hebt. Al 3x met autopech niet goed geholpen door LeasePlan. Je mag toch een betere service verwachten als je een auto least van >€90.000 :-
Gaat veel fout en rekenen een schatting van gemaakte km per jaar zonder overleg gewoon door, dit terwijl deze helemaal niet gemaakt zijn. Ja dan verekenen wij deze eind van volgend jaar zeggen ze dan. En daar zit wel zoveel cent per km verschil in. Oplichters!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid