facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leary Academy

Leary Academy

Info

De Leary Academy biedt opleidingen en themadagen aan voor professionals die meer uit hun relaties met anderen willen halen.

Geschiedenis

De basis voor onze opleidingen is het interactiemodel dat Timothy Leary en zijn vakgroep in 1957 publiceerde en dat bekend staat als de Roos van Leary.
De Leary Academy biedt een complete opleiding om de interpersoonlijke dynamiek in trainings- en coachingsrelaties op alle lagen van de persoonlijkheid toe te passen.



"De Leary Academy is DE academie voor interactiekunde: roos van leary. Wij leiden professionals op om zich de uitdagende kennis, inzichten en vaardigheden toe te eigenen die nodig zijn om interactie tussen mensen te doorgronden, te begrijpen en effectief te beïnvloeden."
Adres: Vughterhage 60, 5263 BR Vught
Telefoonnummer: 0643122799
Stad: Vught
Route: Vughterhage 60
Postcode: 5263 BR



op zoek naar gerelateerd: Roos van Leary kopen, Roos van Leary zelfbewustzijn, Roos van Leary oefening online, Roos van Leary score, Roos van Leary opvoeding, Roos van Leary spel, Www ICL r nl, Roos van Leary onderwijs
Recensies
Heldere en duidelijke opleidingen over en met de roos van Leary, fijne docenten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid