facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Learn2organize

Learn2organize

Info

Learn2organize is een Professional Organizing bedrijf gespecialiseerd in Virtual Organizing.

Adres: ijmuiderstraatweg, 1972 IJmuiden
Telefoonnummer: +31610817009
Stad: IJmuiden
Route: ijmuiderstraatweg
Postcode: 1972


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:30
Dinsdag: 09:00 - 13:30
Woensdag: 09:00 - 13:30
Donderdag: 09:00 - 13:30
Vrijdag: 09:00 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oils for Everyone Oils for Everyone 490 meter Welkom op onze Doterra Essential Oils pagina voor onze klanten,(potentiële) collega's...
The Feel Good Experience The Feel Good Experience 1 km Perfect transport! Good food en vriendelijke people on board
Natuurcoach Natuurcoach 1 km Natuurcoaching waarbij verschillende natuur elementen met elk hun eigen energie draag...
Niderlanna Niderlanna 1 km Pomagam Polakom, ktorzy mieszkaja w Holandii lub zamierzaja sie tu osiedlic w sprawac...
Floor Kok Personal Coaching Floor Kok Personal Coaching 2 km Personal Coaching (1 op 1 trajecten) - CrossFit - Bootcamp - Teens - Kids
Raynautic Raynautic 4 km Na eerst een theorieavond te hebben gekregen zijn de acht schippers van post Akersloo...
Recensies
Met 3 kinderen in huis is het vaak best een uitdaging om je huis ook volwassen proof te houden. Met andere woorden, je wilt in de avond niet ook de hele tijd tegen vel gekleurd speelgoed aankijken. Bij Petra heb ik de online cursus een opgeruimd huis met kinderen gevolgd en ik moet zeggen, wat een goede tips! Ze geeft soms zulke voor de hand liggende oplossingen waar je zelf gewoon niet aan denkt die enorm goed werken. Het opruimen is voor onze kinderen nog steeds iets wat lastig is, maar ja, dat is het voor veel volwassen ook. We komen er wel samen en met de fijne tips van Petra. Bedankt Petra!
Met 2 kleine kinderen in huis is het vaak best een uitdaging om je huis opgeruimd en netjes te houden. ook volwassen proof te houden. Bij Petra heb ik de cursus een opgeruimd huis met kinderen gevolgd en ik heb er heel veel aan. Ze geeft hele fijne tips, die soms best voor de hand liggen maar die je zelf toch niet bedenkt. Sinds ik de cursus heb gevolgd betrek ik de kinderen nog meer bij het opruimen. De cursus is echt een aanrader. Bedankt Petra!
Geweldige cursus gevolgd over het opruimen met je kinderen. Voordat ik mee deed aand e cursus vond ik het opruimen van al het speelgoed verschikkelijk. Eerlijk? Ik deed het allemaal zelf want de kinderen die hielpen niet. Tijdens de cursus van petra leerde ik stap voor stap hoe ik mijn kinderen kan betrekken bij het opruimen. Super fijn want nu ruimen ze steeds vaker zelf hun speelgoed op. Petra kan heel rustig en duidelijk uitleg geven en staat ook altijd voor je klaar. Ik ben super blij dat ik mee heb gedaan en ik raad deze cursus ook echt elke moeder aan!!
Petra is kundig en duidelijk. Ik volgde de cursus opgeruimd met kinderen bij haar en ontving hier praktische tips. Deze zijn makkelijk in de praktijk te brengen. Een berichtje via Instagram en je krijgt antwoord op je vraag. Prettig contact gehad met Petra.
Een cursus waarbij je in korte tijd veel praktische tips krijg en “eye openers”. De belangrijkste was voor mij: wees duidelijk wat je bedoelt met “opruimen”... want wat voor jou als ouder duidelijk is, hoeft dat nog niet te zijn voor de kinderen. Ik heb nog niet alles in de praktijk gebracht, maar dat ga ik zeker nog doen! Dankjewel!
Hele duidelijke cursus gevolgd over een opgeruimd huis met kinderen. Wat hier echt af en toe een uitdaging is. Hele fijne en makkelijke tips om in de praktijk toe te passen. Eerst deed ik alles zelf, nu laat ik ze mee helpen. Het overzicht met taakjes per leeftijd is echt fantastisch, zo weet ik precies wat ik ze kan laten doen.
Ik heb Learn2organize ingeschakeld om meer structuur en overzicht te krijgen in mijn administratie, mail en tijdsindeling. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik praktisch goed mee "uit de voeten kan" en ze luisterde naar daarbij naar wat mijn gedachte daarachter was. Als iets bij je past zal je het ook makkelijker gaan gebruiken. Dat doet ze goed! Ik zou haar aanbevelen bij anderen omdat ze vriendelijk is, luistert naar je wensen en daarop gericht komt met passende adviezen. Ze laat hierbij een empathische indruk achter. Ga zo door Petra! Ik denk dat je op meer vlakken voor mensen/bedrijven wat kan betekenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid