facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leafs Flower Art

Info

Specialist in bloemstyling ;
Bruidsstyling, bruidsboeket Uitgeest, trouwboeket Uitgeest, Trouwen Uitgeest
Rouwstyling, Rouwstuk Uitgeest,
Bloemschikworkshops, workshops

Adres:
Telefoonnummer: +31620584027
Stad: Uitgeest



op zoek naar gerelateerd: Kerstworkshop Heemskerk, Bloemschikken workshop Beverwijk, Workshop droogbloemen Noord Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FF Anders Bloemen Uitgeest FF Anders Bloemen Uitgeest 1 km De naam doet vermoeden dat deze bloemenzaak zeer creatief is en een groot gevarieerd ...
Bloemenshop 't Hoekje Bloemenshop 't Hoekje 1 km Service en vriendelijkheid zijn ruim aanwezig en goeie en verse bloemen !!
Recensies
Lisette heeft voor onze bruiloft alle bloemen verzorgd, de boeketten waren prachtig en pasten heel goed bij ons en bij de sfeer van de dag. Zelfs nog een mooie corsage met echte bloemen voor in mijn haar, ik was en ben nog steeds helemaal blij :- aanrader!
Lisette heeft voor prachtige bloemen op onze bruiloft gezorgd! Vooraf hebben we in een gezellig gesprek onze wensen besproken. Lisette denkt enthousiast mee komt zelf ook met voorbeelden en ideeën. Heerlijk om geen stress te hebben, dit was helemaal voor elkaar! :
Zeker een aanrader!!
De bloemen op onze bruiloft waren zo mooi! Lisette voelde feilloos aan hoe we het graag wilden hebben en wat bij ons paste. Mijn boeket was perfect en ook de decoraties, en corsages waren precies goed. Niet teveel of te weinig bloemen en het zag er prachtig uit.
Lisette heeft voor onze trouwdag het trouwboeket gemaakt. Het was precies wat ik wilde hebben en was er heel blij mee. Ik gaf wat ideeën wat ik mooi vond en ze maakte precies wat ik voor ogen had.
Lisette is supercreatief, enthousiast en gedreven. Bovendien geeft ze leuke, originele workshops!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid