facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEAF

Info

LEAF is de praktijk voor psychosociale therapie van Ilonka Behr en ondersteunt bij ontwikkeling op het gebied van liefde, zelfcompassie & levensvreugde.

Geschiedenis

LEAF is een praktijk voor psychosociale therapie, opgericht door Ilonka Behr in 2009. LEAF heeft als bedoeling om mensen te begeleiden bij alle hindernissen op het gebied van liefde, zoals de verschillende vormen van liefdestaal en zelfcompassie. De therapie is bijvoorbeeld voor mensen die bijvoorbeeld meer in contact willen komen met wat ze voelen in hun binnenwereld, verbinding willen maken met hun pijn en behoeftes, zodat ze weer kunnen leven met meer levenslust en vreugde, voor mensen die meer liefde voor zichzelf of anderen willen ervaren, en behoefte hebben aan meer diepgang op contact, met zichzelf of anderen.



"LEAF biedt begeleiding en behandeling aan mensen die:-ondersteuning nodig hebben bij rouw of verlies,-moeite hebben met het voelen of uiten vanemoties, of het omgaan met grenzen,-te maken hebben met burn-out, stress ofoverspannenheid,-ondersteuning nodig hebben bij verwerken-met kanker of een andere ziekte geconfronteerd zijn, bij zichzelf, hun kind of hun naasten,-problemen op het werk, met collega’s of familieleden hebben,-relatieproblemen hebben,-te maken hebben met ontrouw, of andere vormen van bedrog,-moeilijkheden hebben in een samengesteld gezin,-problemen hebben op het gebied van bindingsangst of verlatingsangst hechting.Gesprekken kunnen individueel of als echtpaar plaatsvinden."
Adres: Wiekslag 5, 3853 BG Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-562250
Stad: Ermelo
Route: Wiekslag 5
Postcode: 3853 BG



op zoek naar gerelateerd: Speuren Ermelo, Puppy training Ermelo, Hondentraining Schagerbrug, Klassieke afspeellijst Hondenschool Kim, Sociale Huishond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GGZ Centraal, Locatie Veldwijk GGZ Centraal, Locatie Veldwijk 556 meter Zeer slechte organisatie, kan er een boek over schrijven, ouderenzorg in 2014, schoff...
COOZ De Villa COOZ De Villa 872 meter I'm enjoying my night
Multidisciplinaire Coaching en Therapie Opleiding Multidisciplinaire Coaching en Therapie Ople... 2 km Vermeulen Opleiding en Vorming leidt tot Multi-disciplinair Cach
Recensies
Ilonka is niet alleen een deskundig therapeut maar vooral een warm en betrokken mens. Mocht je op enig moment vast lopen in je leven, dan ben je bij de praktijk van Ilonka aan het goede adres. Maak een afspraak en ervaar zelf wat Ilonka voor jou kan betekenen!
Ilonka is een betrokken meelevend en deskundig therapeut. Ze begrijpt wat je nodig hebt en weet je met veel compassie te begeleiden en helpt je weer krachtig op eigen benen te staan. Een fijne warme vrouw met veel ervaring in het begeleiden van relatieproblem en en begeleiding tijdens ziekteprocessen. Tegen haar durf je alles te zeggen, ze heeft een open houding en een warm hart. Je voelt je vanzelf thuis bij haar. Ik zou haar zeker aanbevelen aan eigenlijk iedereen die even of voor langere tijd psychische hulp nodig heeft..
In de afgelopen 8 jaar dat ik door Ilonka wordt ondersteund heb ik altijd het gevoel gehad dat ik er toe doe. Dat er wordt gekeken naar mij als geheel. Dat mijn mening er toe doet. Een luisterend oor. Maar ook op een liefdevolle manier een spiegel om te zien wat er gebeurt en dan vervolgens handvatten om er wat aan te doen, of om te veranderen of om te zien dat het niet aan jou ligt en dat dan te accepteren. Een goede manier om weer helder te krijgen wat er speelt, wat ik voel, wat belangrijk is, gebeurtenissen een plaatsje te geven en zo stapje voor stapje te groeien en te ontwikkelen.
Ilonka is een hele deskundige therapeut. Ze is warm, open en durft door te vragen. Ilonka heeft me heel goed geholpen.
Top therapeut kom hier al jaren, zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid