facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leads Change

Leads Change

Info

Ben jij leidinggevende en ben je op zoek naar ondersteuning?

Leads Change: succesvol veranderen doe je samen!



"Coach voor leiders in én van een bedrijf. Leer ook moeiteloos leidinggeven!Klaar met stress, hectiek, achter de feiten aanlopen van overleg naar overleg op liters koffie?Ga het moeiteloos doen. Ik coach je graag!Wil jij:- je energie goed leren verdelen- doelgerichter werken met meer overzicht- meer plezier in je werk en je levenLaat je dan door mij coachen. Ik help jou met plezier te werken en te leven. Dat wil jij toch ook?Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.Uniek aanbod Programma Moeiteloos Leidinggeven Neem contact op met Margaret Jong van Leads Change, NOBCO gecertificeerd coach.Ga naar mijn website en vind daar alle informatie."
Adres: Murillostraat 24, 1611DC Bovenkarspel
Telefoonnummer: +31651997662
Stad: Bovenkarspel
Route: Murillostraat 24
Postcode: 1611DC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Keepsaker The Keepsaker 143 meter "dove si conservano i ricordi"
TAKE a BIKE TAKE a BIKE 826 meter Take@Bike : voor iedereen een fiets, prijs 5 euro per maand
Recensies
Margaret heeft mij erg goed geholpen. Zij kan goed luisteren, staat open voor andere meningen, brengt goede adviezen uit en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel verder kunt.
Erg fijne coachgesprekken gehad met Margaret. Ze heeft me geholpen te ontdekken of ik als ZZP'er door wilde gaan en wat me nog tegenhield om mezelf online echt te laten zien. Ze heeft me aan het werk gezet en net dat duwtje gegeven wat ik nodig had! Op dit moment weet ik het zeker: ik blijf werkzaam als zelfstandig ondernemer. En ik vind het ook helemaal niet erg meer om mezelf en mijn werk te laten zien aan de buitenwereld. Erg fijn coachingstraject en ik zou haar zeker aanraden!
Afgelopen jaar heeft Margaret een van mijn teams onder haar hoede genomen als teamcoach. Binnen die periode heeft ze de knelpunten snel boven water gekregen en hebben we samen gewerkt aan een verbeterplan dat uiteindelijk geresulteerd heeft in een 2.0 versie van het huidige team. Margaret is gericht op de mensenkant en krijgt snel vertrouwen. Ze weet de verdieping te maken met de persoon om hem/haar verder te brengen. Dat is wat mij betreft de basis voor een goede coach. Daarnaast heb ik zeer prettig samengewerkt met Margaret en zou ik haar van harte aanbevelen.
Positief, hulpzaam en gericht bij het vinden van een functie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid