facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LeadLogic

LeadLogic

Info

LeadLogic

Geschiedenis

LeadLogic



"Het internet biedt ontzettend veel mogelijkheden om uw organisatie in beeld te brengen bij uw potentiële klanten. In deze complexe en continu ontwikkelende online wereld is LeadLogic dé partner die kennis, ondersteuning en begeleiding biedt. Samen met u behalen we maximaal online rendement."
Adres: harderwijkerweg 141, 3852 AB Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 217 788
Stad: Ermelo
Route: harderwijkerweg 141
Postcode: 3852 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: LeadLogic Amersfoort, Leadlogic linkedin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bureau Streefkerk Bureau Streefkerk 2 km Top organisatie! Uitstekende coaching en begeleiding bij het zoeken en vinden van een...
Rietveld-Adviseurs Rietveld-Adviseurs 2 km Rietveld Adviseurs is een onderneming die zich richt op de ontwikkeling van talent in...
Avouch Avouch 2 km Geweldige service en dienstverlening... Zeer kundige medewerkers én advies.
Parco valle della Civita Parco valle della Civita 2 km Op de grens van Abruzzen en Marche in Italië ontwikkelen wij Parco valle della Civita...
V&V Personeelsdiensten V&V Personeelsdiensten 2 km Wij zijn gespecialiseerd in allerlei facetten rondom werk.
7Life Netwerk 7Life Netwerk 3 km DE plek voor ontmoeten, informeren en inspireren op Facebook voor het 7Life Netwerk.
In Between at home 0681466313 In Between at home 0681466313 3 km Wij hebben keuze in vitrage, inbetweenstoffen, gordijnen, ophangsystemen, tapijt, vlo...
MonadCompany MonadCompany 3 km Ik vond het een leuk bedrijf ik kon er veel doen.. Aardige meneer..
ABE Duurzaam ABE Duurzaam 3 km ABE Duurzaam helpt ondernemers in 'duurzaam ondernemen', met energiebesparende oploss...
SVision Management Consultants SVision Management Consultants 9 km SVision Management Consultants
Energy Drives Nederland Energy Drives Nederland 9 km Geweldige tool en goede mensen die je verder helpen!
Recensies
Ik werk nu zo'n 2 jaar met Leadlogic en het bevalt me erg goed. Leadlogic doet voor ons bedrijf de online marketing. Het voelt meer als samenwerken met collega's dan als als werken met een externe leverancier. Ze zijn flexibel, no nonsense en ze vinden resultaat halen belangrijk. Dank Julia en Amber!
Een erg leuke organistie. Werknemers die al hun kwaliteiten op en top gebruiken bij de klant en waarvoor niks te veel is. Staan open voor alles wat je wenst en denken graag met je mee. We werken samen met Merel en Gerben. Ik vind het heel prettig samenwerken met hen en hoop dit nog lang voort te zetten.
Leadlogic is onze partner op het gebied van Google optimalisatie. Lekker no-nonsense bedrijf met fantastische medewerkers. Doen niet gewoon een kunstje, maar gaan voor goud. Aanrader!
LeadLogic heeft mij geholpen in het vergroten van mijn kennis op het gebied van online marketing. Zowel op strategisch als praktisch vlak. Een hele fijne en waardevolle samenwerking! Ze zijn enthousiast, warm en persoonlijk. En geven adviezen waar je gelijk mee aan de slag kunt. Een vraag tussendoor was ook nooit een probleem, ontving altijd snel een reactie. Heel fijn!
LeadLogic heeft ons enorm goed geholpen met het opstarten van ons reisbureau Reislokaal in Ermelo. Een hele fijne samenwerking waar wij nog heel lang profijt van gaan hebben. Met hun vele kennis en enthousiasme hebben we een hele mooie start gemaakt op het gebied van marketing met al mooie resultaten!
Vorig jaar zijn wij de samenwerking aangegaan met Lead Logic waar wij een fijne en professionele samenwerkingspartner in gevonden hebben. Je wordt meegenomen in al de online ontwikkelingen die relevant zijn voor je organisatie en ze denken proactief met je mee.
Een fijne samenwerkingspartner op het gebied van online marketing. Gedreven, veel kennis en zetten graag een stap extra. Een prettige toevoeging op ons marketingteam waarin de kennis ook weer verder gedeeld wordt en onze nieuwe bedrijfsonderdelen de juiste aandacht en groei krijgen!
Namens bella ciao een superfijne samenwerking voor onze social media strategie! Celine is een topper en weet dit telkens weer goed voor ons te vertalen. Keep up the good work!
Fijne en waardevolle samenwerking. Leadlogic heeft mij geholpen verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing en content creatie.
Door de samenwerking met Leadlogic zijn we een stuk beter vindbaar geworden. Fijne communicatie met de medewerkers. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid