facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LeadCash

LeadCash

Info

Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk!
Met LeadCash kun jij makkelijk geld verdienen aan je eigen netwerk.
Dus je vrienden, familie, collega’s ga zo maar door...

Geschiedenis

Verdien geld met het aanbrengen van leads.
Verdien geld door je netwerk goed te gebruiken.



"Verkoop bij ons je producten die je niet meer gebruikt, denk aan o.a Smartphones, Laptops, Gaming Console, Games Foto Toestelen, Gitaren Enz Enz."
Adres: Brinkstraat 69, 9401 HZ Assen
Telefoonnummer: 0592-201323
Stad: Assen
Route: Brinkstraat 69
Postcode: 9401 HZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marketing Beweegt Marketing Beweegt 211 km Creatieve marketing voor de ONDERNEMER die wat hulp kan gebruiken voor meer beweging ...
Meceda Meceda 213 km Meceda is een full-service marketing- en reclamebureau en heeft alles in huis voor we...
Healthy Living Healthy Living 214 km There is always a way to make life better
Rondom internet Rondom internet 214 km Wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Goede trainingen ook voor t bijhouden van he...
Recensies
Altijd leuk om hier even binnen te lopen. Elke keer weer een verrassing wat voor er weer is. Al verschillende zaken gekocht: Telefoon, Switch en meerdere games. Ook als je technische vragen hebt krijg je antwoorden waar je wat mee kunt.
Kom al tijd bij used in assen maar word daar altijd slecht behandeld door de eigenaar komt omdat ik een kleurtje heb of omdat ik halfmoccro ben heb heel lang ingehouden tegen dat getreiter van de eigenaar wil er nooit meet komen voel me racistisch bejegend is heel erg. Even een reactie op jou antwoord die jij geeft als eigenaar van een winkel. Jij weet heel goed dat je mij altijd anders behandelde dan andere klanten in jou winkel.De afgelopen keer stonden er andere klanten bij en hoorde hoe jij mij afsnauwde.Daar ben ik niet van gedient. En hoe ik kom met oude rommel en namaak je hebt er niet eens de tijd voor genomen om het te bekijken.Used betekent gebruikt toch? Cynische opmerking,ja als jij mij afsnauwt krijg je er 1 terug.Sorry,maar in dit geval ben jij zeker een schande voor jou eigen bedrijf zo jaag je de mensen weg met je rare onprofessionele gedrag
Zojuist uitermate grof en onvriendelijk behandeld door een winkelbediende, die duidelijk geen zin had om tijdens zijn pauze gestoord te worden. Misschien investeren in een cursus klantvriendelijkheid, of beter, goed personeel? Inmiddels mailcontact gehad, en ook dat gaat op een onvriendelijke, dwingende toon, met de eis tot weghalen van deze review.
Vandaag is, na een helder eerder contact over prijsindicatie, mijn oude smartphone keurig van mij overgenomen door Used Products Assen. De transactie verliep zeer prettig in een ontspannen sfeer met tijd voor een praatje. Aardige mensen, zeer aan te bevelen!
Mijn dochter heeft hier een PS4 gekocht en werd zeer goed geholpen. Het hoesje van het spel was niet vindbaar op het moment van aankoop, dus kreeg als goede oplossing een ander hoesje mee. Uiteindelijk hebben ze de juiste gevonden en mij laten weten dat ik het alsnog kon ophalen als ik wilde. Erg vriendelijk en professioneel personeel! Zal hier zeker nog eens terugkomen.
Vriendelijk personeel. Ik had een gebruikte laptop gekocht besteld maar het scherm was in mijn ogen wat vaal, extra geheugen miste is opgestuurd heel fijn. Hij is kosteloos nagekeken en ik ben later naar de winkel gekomen om 1 uit te zoeken waarbij het beeld wel goed was voor mijn ogen. Wat bijbetaald maar dat maakte niet uit. Je kan vele kanten op met personeel ze hebben kennis over het product en denken vooral mee. Zeker aan te bevelen voor 2e hands laptop.
Ik hep iets gekocht en het werkt goed
Fantastische winkel. Leuke jongens die er werken en altijd een mooi praatje maken. Hebben overal wel wat verstand van en weten wat ze verkopen. Zijn eerlijk waardoor de verkoop eerlijk verloopt! Top zaak!
Super winkel. Hele mooie computer gekocht voor een goede prijs. Goed advies gekregen en goede service!
Oplichters. Eerst proberen ze je dubbele BTW te laten betalen, vervolgens bieden ze je 20 Euro voor een JBL soundbar en gebruiken inflatie als excuus. Mijn advies: mijdt deze winkel als de pest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid