facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Salon Oudewater

Le Salon Oudewater

Info

Le Salon Oudewater
Hair - Beauty - Nails

Officiële opening
Zaterdag 31 maart
14:00 - 18:00 uur

Geschiedenis

Voor ruimere openingstijden kunt u altijd bellen, met overleg komen we er altijd uit.



"Wij maken er elke dag een feestje van. We zijn zelfs uitgeroepen tot leukste kapsalon van Nederland! We nemen de tijd voor jou, want we willen dat je ontspannen en met een grote glimlach de deur weer uitloopt. We knippen en verven jouw haar, verzorgen je wenkbrauwen en wimpers en als kers op de taart kan je ook je nagels bij ons laten lakken.Oh ja, we zijn ook de enige masterclass CURLSYS salon in de regio."
Adres: Wijdstraat 9, 3421 AJ Oudewater
Telefoonnummer: 0348448277
Stad: Oudewater
Route: Wijdstraat 9
Postcode: 3421 AJ



op zoek naar gerelateerd: Kapper Akse Oudewater openingstijden, Plas Oudewater, Lorena kapsalon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ha(a)rtstikke mooi Ha(a)rtstikke mooi 604 meter ha(a)rtstikkemooi, geknipt voor iedere portemonee
Haarsalon Belle de Jour Haarsalon Belle de Jour 621 meter Ben al bij zoveel kappers geweest om de beste te vinden en eindelijk gevonden; Belle ...
Jul Hairstyling Jul Hairstyling 634 meter Een park met vrijstaande huizen. Goede service, leuk restaurant en prima winkel. Mooi...
Julhairstyling Julhairstyling 634 meter Een park met vrijstaande huizen. Goede service, leuk restaurant en prima winkel. Mooi...
Gerjon Akse Haarmode Gerjon Akse Haarmode 654 meter Altijd leuk om daar even een paar uurtjes te gaan zitten eb "beppen"
Recensies
Ik kom al jaren bij Astrid en voel me altijd bij haar op mijn gemak. Ze geeft je persoonlijke aandacht en oefent met veel liefde haar vak uit. Tijdens de haarmassage val ik altijd bijna in slaap! Echt een uitje om bij haar langs te gaan. Daarnaast is ze ook super leuk met kinderen!
Voor het eerst bij le Salon geweest. Wat een gezellig en professioneel team werkt daar. Werd goed geholpen en geadviseerd. Kom zeker terug.
Le Salon Oudewater is DE kapsalon en nagelstudio van Oudewater! Astrid is enthousiast, vakkundig, gezellig en altijd vrolijk! In haar prachtige salon wordt je super geholpen en kom je altijd blij en goed verzorgd naar buiten! Astrid je bent een topper!!!!
Ik word altijd netjes ontvangen en goed geholpen met het epileren en kleuren van mijn wenkbrauwen. Prettig adres!
Je wordt heel goed en vriendelijk geholpen. Er wordt echt geluisterd naar wat jij met je haar wilt en geven goed advies daarbij.
Le Salon Oudewater is de plek voor haar en nagels. Astrid adviseert zeer goed op het gebied van haarkleur en kapsel. Erg fijn om op een plek te kunnen zijn voor zowel nagels als haar. Top salon!
Hele fijne kapsalon, professioneel en gezellig! Weten altijd weer mooie kapsels te maken en je wordt als klant heerlijk verwend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid