facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Nord

Le Nord
"Frans restaurant onder leiding van Fransman Grégory Nicole en zijn vrouw Lieke Nicole. Sinds 2018 heeft Le Nord een BIB gourmand, 13 punten Gault & Millau en een vermelding in de Lekker500.Franse keuken met een moderne twist."
Adres: Soestdijkseweg noord 492 , Bilthoven 3723 HM, NL
Telefoonnummer: 030 878 4905
Stad: Bilthoven
Route: Soestdijkseweg noord 492
Postcode: 3723 HM


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-22:00
Woensdag: 11:30-22:00
Donderdag: 11:30-22:00
Vrijdag: 11:30-22:00
Zaterdag: 11:30-22:00
Zondag: 11:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: Kerstdiner Bilthoven, Brasserie Le Nord, Restaurant Bilthoven julianalaan, Le Nord Amsterdam, Restaurant Den Dolder, Le Nord Wijnwinkel, PK Bilthoven, Lunch afhalen Bilthoven
Recensies
Hele leuke locatie met een eigen parkeerplaats. Leuk terras en van binnen ziet het er heel gezellig uit. We begonnen met het eten buiten en zijn daarna naar binnen gegaan. Hele mooie wijn werd ons geserveerd. De terrine van eend was zo smaakvol. Ik heb nog nooit zo een goeie eend terrine gehad. Als hoofd hadden we de wagyu steak. We mochten het eerst zien voordat het werd gebakken en de smaak was verrukkelijk. De bediening is heel erg goed en vriendelijk. Zeker een aanrader!
Wij hebben genoten van een heerlijk 6 gangen menu met bijpassende wijnen. Verassende smaakcombinaties en alles was zeer goed in balans, ook met de wijnen. Bediening erg vriendelijk en gastvrij. Kortom, topavond gehad en we komen hier zeker terug.
Na lange tijd weer eens gegeten met vrienden en wederom verrast door het fantastische BiB Gourmand menu, wat een top restaurant is dit toch met een fijne bediening.
Le Nord is zo’n heerlijke en leuke plek om fantastisch lekker te eten tegen relatief schappelijke prijzen. Enorme aanrader!
Echt super 5 gangen lunch gehad. Super bediening en fijne sfeer Parkeren: Ruime parkeergelegenheid naast het restaurant.
Super geluncht, wat een prettige plek is dit. Hoge kwaliteit eten en prettige bediening. De tip hier als je een menu kiest neem dan het wijnarrangement erbij.Eten: 5/5
We hadden met de Chaîne des Rôtisseurs een super afhaalmenu waarbij ook rekening was gehouden met gevarieerde wensen. Kwaliteit uitstekend, mooie porties en goed over te brengen op de borden is wel eens een uitdaging en met mooie groenten.
Geweldige avond gehad met 75 vrienden van Sociëteit d'Art, echt top eten, '11 proefwijnen van Bas de Jong en originele optredens. Volgend jaar weer!!!Eten: 5/5
Heerlijk geluncht bij deze brasserie. We gebruiken de bib gourmand vermeldingen uit de michelingids als we willen genieten van gegarandeerd goede haute cuisine. Gerechten zoals verwacht uitstekend en bijpassende wijnen waren heerlijk. Aanrader!
Bijzonder goed. Creatieve gerechten en ook de huiswijn van hoog niveau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid