facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Noble Skincare Schoonheidssalon voor huidverbetering

Le Noble Skincare Schoonheidssalon voor huidverbetering

Info

Jeannette Le Noble,
Ik ben schoonheidsspecialiste, make-up artist, huidverbeteringsspecialiste !QMS.
Hart coherentie trainingen.

Geschiedenis

Passie voor verzorging heeft altijd als de rode draad door mijn leven gelopen. Eerst heb ik mij gespecialiseerd op haarverzorging wat ik vele jaren met heel veel plezier heb gedaan. Doordat ik lichamelijk niet langer dit beroep kon uitoefenen, heb ik mijzelf verdiept in huidverzorging. Dit was een logische stap. Ik doe dit vak nu met heel veel passie en liefde. Ben blij dat ik deze switch heb gemaakt!

Ik heb mijn Make-up artist opleiding gevolgd bij B academy bij Pascale Tesser. Zij is een bekende make-up artist, die voor veel bekende bladen heeft gewerkt en veel shows heeft gedaan. Voor zowel een dag als avond make-up en tevens voor glamour make-up ben je bij mij aan het goede adres! Maak snel een afspraak.

Ik stel u niet voor de keuze: ontspanning of resultaat.
Ik beloof het u beide! Als verzorgingsmerk heb ik gekozen voor het exclusieve merk Esthederm. Esthederm deelt uw huid niet in een huidtype in, maar kijkt diep in de huid naar de cellen, om daar onevenwichten op te sporen en te corrigeren. Respect voor uw huid & langdurige resultaten!

Adres: Daver 26, 4012 BC Kerk-Avezaath
Telefoonnummer: 0344684440
Stad: Kerk-Avezaath
Route: Daver 26
Postcode: 4012 BC


Recensies
1x in de 8 weken ga ik naar Jeanette toe voor een gezichtsbehandeling en waxen. Jeanette verwend mij altijd lekker met een massage, omdat ze weet dat ik daar heerlijk van ontspan! Jeanette weet ook precies wat mijn huid op dat moment nodig heeft en adviseert goed in de producten voor thuis.
Jeannette is een ervaren schoonheidsspecialiste. Geeft goeie behandelingen en weet precies wat je huid nodig heeft. Daarnaast geeft ze altijd de beste advies en is zeer innovatief. Ze gebruikt producten van top kwaliteit !! Toppie
Super salon. Ik zie mijn huid verbeteren. En als je dan op controle gaat bij je dermatoloog en die zegt je: Vreemd je hebt huidkanker gehad maar je hebt bijna geen zonbeschadiging. Dan zeg ik wauw QMS werkt echt fantastisch. Want een jaar geleden was dat nog wel zo. Wat ben ik blij met dit resultaat bij deze top salon van Jeanette
Schone salon, met een amicale expressieve schoonheidsspecialiste. Geeft goede behandelingen maar verkoopt ook graag wat meer dan waar je voor kwam. Parkeren kan handig bij de oude benzinepomp.
Een warme ontvangst, een uitstekende behandeling. Absoluut aan te raden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid