facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Marron

Geschiedenis

Le Marron is a defunct restaurant in Malden, Netherlands. It is a fine dining restaurant that was awarded one Michelin star in 2007 and retained that rating until 2014.The restaurant closed on 25 October 2014.In 2013, GaultMillau awarded the restaurant 16 out of 20 points.Owner and head chef of Le Marron is Ysbrandt Wermenbol, who opened the restaurant in 2005.

Adres: Raadhuisstraat 3 , Malden 6581 AL, NL
Telefoonnummer: 024 357 2705
Stad: Malden
Route: Raadhuisstraat 3
Postcode: 6581 AL


Recensies
Een grote teleurstelling. Zowel bij mij als bij mijn 4 tafelgenoten. Het restaurant ziet er onverzorgd en goedkoop uit met smerige parasols, sfeerloze inrichting, goedkope deurknoppen en haakjes en niet afgewerkte details. Gezien hun Michelin ster had Ik een uniek menu verwacht. Het was zeker lekker, maar niet bijzonder. Dit restaurant biedt absoluut geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik had zelfs nog graat in mijn vis. Daarnaast hadden we bij de reservering opgegeven dat er zwangere vrouwen aanwezig waren. Desondanks kregen we filet americain voorgeschoteld! Zeer slecht. Dit is het eerste restaurant dat niet rekening hield met zwangerschap. We moesten de bediening er zelf op wijzen dat we dat niet konden eten. De bediening was 'ok'. De wijn viel niet in de smaak bij mijn tafelgenoten. Zij hadden het wijn arrangement. Als je geen hoge eisen stelt en het niet erg vindt om veel te betalen, is dit restaurant een prima keus natuurlijk. Maar voor een Michelin ster mag je zeker wat verwachten. En met die verwachtingen plus vergelijkingsmateriaal met andere hoog aangeschreven restaurants arriveerden wij. Dus ik adviseer om een ander restaurant te kiezen.
Topper van de wijde omtrek!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid