facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Grand

Le Grand

Geschiedenis

De Kruiskade in Rotterdam krijgt er een nieuwe hotspot bij!

Le Grand Restaurant & Club opent op donderdag 19 oktober feestelijk haar deuren in het hartje van Rotterdam. Le Grand is gevestigd in het Grand Hotel Central dat dit jaar haar 100-jarige bestaan viert. De voormalige ontbijtzaal van het hotel is verbouwd tot een chique club. Prachtige elementen uit de jaren 20 kwamen hierbij aan de oppervlakte en zijn in hun oude glorie hersteld.

Le Grand heeft een unieke inrichting die aansluit op de jaren 20 uitstraling van het hotel. Het is de plek om heerlijk te ontbijten, te lunchen of te dineren. Iedere vrijdag- en zaterdagavond kunnen bezoekers een drankje en dansje doen tijdens de vele clubavonden.

Adres: Kruiskade 12, 3012 EH Rotterdam
Telefoonnummer: 0105300200
Stad: Rotterdam
Route: Kruiskade 12
Postcode: 3012 EH



op zoek naar gerelateerd: le grand boxtel, legrand vacatures, le grand rotterdam, le grand weert, legrand schakelmateriaal, legrand webshop, le grand rotterdam restaurant, legrand catalogus
Recensies
Via IENS hier gegeten. Vriendelijk personeel, lekkere gerechten jammer genoeg geen cocktailkaart. Ambiance super: groovy motown hits. Prijs-kwaliteit met 50% korting op de rekening prima anders wel aan de prijzige kant.
Reviews beloofden niet veel goeds. Maar wij hebben er met Social Deal een prima avond gehad. We werden vanuit het hotel vriendelijk begeleid, onze jas werd opgehangen en we kregen een plekje op een lekkere luie bank. Zaak ziet er mooi uit en de muziek die ze draaiden was ook erg prettig. Je ziet dat het personeel zijn best doet, maar wel de benen uit het lijf loopt om alles uit te serveren. Gangen kwamen bij ons in een prettig tempo door. Eten is niet spectaculair maar zeker redelijk en vooral vers en voldoende. Met nog wat meer persoonlijke aandacht en wat meer personeel zou dit nog wel beter lopen.
De ambiance en service zijn erg aangenaam. Zeer vriendelijke dame die ons bediende! Ze hield alles goed in de gaten en er kwam ons aan niets te kort! Lekker muziekje op de achtergrond en een zo goed als volle zaak zorgde voor een aangename sfeer. Eten was oke maar niet heel spectaculair. Vooraf chicken wings €10,50 bleken slechts 2 kleine wings te zijn met amper vlees eraan. Wel erg lekker gekruid! Als hoofd een burger €15,50 die helaas iets te doorbakken was. Friet was erg dik en had ook iets langer gefrituurd mogen worden. Het grand dessert €15,50 na. Was enkel een bolletje ijs, toef slagroom, 1 halve aardbei en een stukje koek. Prijs-kwaliteit verhouding valt dus erg tegen waardoor we helaas ondanks de fijne ambiance niet snel meer binnen zullen stappen...
Gisteren geweest met een groep vrienden. Ik begrijp dat het personeel het druk heeft op een zaterdagavond, maar regel desnoods een man extra! Het eten was echt goed, maar we moesten bijna de arm uit onze kom zwaaien om drinken te kunnen bestellen het personeel vroeg er zelf niet naar. En dat hevige zwaaien moest omdat de serveerder die onze tafel moest bedienen voortdurend langzaam lopend naar de grond keek wanneer hij voorbij de tafels liep. Hij keek gewoon niet eens om zich heen. We hebben een uur moeten wachten op het dessert en er werd meerdere malen tegen ons gezegd "dat hij op dit moment bereid wordt", wat echt niet zo was. Wanneer we drinken wilden bestellen "werd er iemand geroepen" maar kwam er niemand 3 keer gebeurd. Er werden 3 lege borden weggehaald maar de andere 2 bleven nog een half uur op onze tafel liggen. En ga zo maar door. Veel respect voor de serveerster die iedereen een hele avond, onder druk, met een glimlach bediende. De rest mag wel wat meer sfeer in de tent creëren.... Alsnog 3 sterren omdat het eten goed was en het eigenlijk te druk was voor een goede bediening. Ik kom alleen niet nog een keer.
Hele slechte ervaring. We hebben zeker meer dan een uur moeten wachten tot wij ons hoofdgerecht kregen. Je zag ook duidelijk dat ze onderbemand waren, er was zelf een keuken medewerker helpen met serveren. Het ergste was nog dat de baas aanwezig was en zat aan een hele grote tafel met mensen. Hij was heel luidruchtig en had vervelend gedrag tegenover het personeel. De sfeer was totaal verpest. Er was ook een ander stelletje die eerder weggingen omdat het te lang duurde. Wij wachten nog tot hoofdgerecht maar dat was ook niet geweldig. Mijn kip was super droog en geen smaak. En de burger was gewoon een normale burger niks bijzonders. Totaal geen aanrader.
Lieve Lindsey, Wij zitten nu te wachten op ons hoofdgerecht, bijna 3,5 uur nadat we binnen zijn gekomen. Dit ligt allerminst aan jou, onze vriendelijke serveerster, omdat jij zelfs met lange wachttijden en gefrustreerde gasten een lach op je gezicht houdt. Het ligt dus niet aan jou. Maar, wat is het slecht geregeld in dit restaurant. Om te beginnen hebben we met Social Deal gereserveerd en werd ons aan de deur verteld dat we te laat hadden geboekt en dat het onze schuld was dat we hadden kunnen boeken bij een vol restaurant. Dat hadden we beter moeten weten.. De manager vertelde ons op botte wijze: "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Het bleek inderdaad dat wij ontzettend lang moesten wachten op ons 'maal', maar om ons heen kijkend zagen wij dat wij echt niet de enigen waren. De geïrriteerde klanten werden apart genomen als zij klaagden zodat andere klanten dit niet zouden horen. Protip voor de manager: blijf niet de schuld verleggen naar je personeel, daar hebben klanten geen boodschap aan, maar bied gewoon je excuses aan en los het op. Het eten was prima. Dat dan weer wel. Lindsey, jij was het enige lichtpuntje van deze anders lange, frustrerende avond. Ga zo door! Groeten, Twee verloren klanten.
Wij hadden hier een tafel gereserveerd om mijn broertje zijn verjaardag te vieren. We kwamen om 19:05 aan. Vervolgens heeft het tot 19:45 geduurd voordat er iemand aan onze tafel kwam om drankjes op te nemen. Dit nadat we zelf iemand bij de tafel hadden geroepen. Ze keken totaal niet om naar ons. Ongeveer een uur later kwam er iemand om onze bestelling op te nemen. Na weer een lange kwam de dame weer aan onze tafel, de bon met onze bestelling was kwijtgeraakt en ze kwam opnieuw de bestelling opnemen. Voorgerecht en hoofdgerecht besteld. Wel kregen we een stukje brood met smeersel van het huis. Tja, we waren ondertussen al erg hongerig. Na lange tijd kwam dan eindelijk ons eten. Waren ze het voorgerecht vergeten. We kregen direct het hoofdgerecht. Klopte weer niks van. Er waren burgers besteld, allemaal met verschillende toppings. Mijn vriend die geen kaas mag, bestelde een burger zonder kaas. Kreeg een burger met kaas. Vervolgens wilde ze beweren dat het geen kaas was, maar een sausje. Het was duidelijk kaas, het zat namelijk op de andere burgers ook gewoon. Gezien het ondertussen al zo laat was dat de keuken ging sluiten, konden ze niet veel meer doen. Wij hadden ondertussen al geen honger meer. En mijn vriend heeft uiteindelijk NIKS gegeten. Vervolgens kwam er een jongen, die blijkbaar in de keuken stond, naar voren om een discussie aan te gaan met mijn moeder. Heel brutaal. Volgens het andere personeel had deze jongen ook nooit naar onze tafel mogen komen. Mijn moeder heeft aangegeven niet meer te betalen dan war er WEL was goed gegaan en dit is ook gebeurd. Hooguit schandalig dat we daar zo lang hebben gezeten en zo slecht zijn behandeld. Alle andere gasten kregen alles op tijd, gasten die na ons kwamen waren eerder klaar en weg en keken ook elke keer naar onze tafel waarom wij maar niks kregen. Ik zal hier nooit meer gaan eten. Ik heb een zeer slechte ervaring gehad. En vind het ook erg jammer dat dit juist moest gebeuren op de verjaardag van mijn broertje. Het had een leuke gezellige avond moeten zijn om zijn verjaardag te vieren. Voor ons nooit meer. Als je hongerig en dorstig bent, moet je hier niet naar toe gaan. Je zal namelijk ook zo de deur weer uit gaan. Het is dat je 1 ster moet geven, anders had ik 0 sterren gegeven. Die ene ster is ook echt voor de dame die als laatste aan de tafel kwam en heel vriendelijk was om toch nog een oplossing te zoeken door niet de volle pond te betalen.
Eten was okay, maar enkel om de bediening en het lange wachten zou ik niet terugkomen. De helft van de menukaart was niet beschikbaar en een grote fles water is gewoon zo een skere plastic fles die normaliter is bedoelt voor personeel. Wel ruime toiletten, om maar positief te eindigen.
Stinken! Bij binnenkomst werden we begroet door Roz van Monster Inc. de receptioniste. We stapte het restaurant binnen en konden gelijk niet meer bewegen. Onze voeten zaten aan de vloer geplakt van oud bier en andere vloeistoffen. Onze reservering was bevestigd via mail, maar was niet binnen gekomen. Moeilijk moeilijk toch ons eten gekregen wat iedere keer het net niet was. Het was allemaal van te voren gemaakt en opgewarmd met de oven. Dit was te proeven. Het restaurant zelf kon heel mooi zijn, zoals te zien is op de foto's via Google. Maaaaar niets was zoals aangegeven.
Le Grand lijdt aan een chronisch personeelstekort waardoor men onnodig lang op eigenlijk alles moet wachten. Verder is de kwaliteit van het eten sterk afgenomen de afgelopen tijd. Burgers die meer brood dan burger bevatten, soep die niet helemaal is opgewarmd en biertjes die ongevraagd vervangen worden door alternatieven als ze op zijn. Het eens zo mooi opgemaakte toetje is ook vervangen door een soepkom met bananenbrood. Zonde! Een tent met veel potentieel en een gezellige sfeer, maar het komt gewoonweg niet tot zijn recht. Misschien moet de eigenaar overwegen om er als eetgelegendheid 100% voor te gaan of het enkel als club en lounge te laten doorgaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid