facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Fournil De Sebastien

Le Fournil De Sebastien
Adres: Gijsbrecht Van Amstelstraat 131 , Hilversum 1214 AW, NL
Telefoonnummer: 035 621 0602
Stad: Hilversum
Route: Gijsbrecht Van Amstelstraat 131
Postcode: 1214 AW


Openingstijden

Maandag: 07:00-19:00
Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 07:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: le fournil prijzen, le fournil taart, le fournil amsterdamseweg, le fournil de sébastien amsterdam amsterdam, le fournil hilversum, le fournil amstelveen openingstijden, le fournil de sebastien openingstijden, le fournil openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banketbakkerij Burgt Patisserie Banketbakkerij Burgt Patisserie 840 meter Is in het gooi de allerbeste banket bakker, al jaren een constante kwaliteit! Vreseli...
Snackbar & Bakkerij Roos Snackbar & Bakkerij Roos 1 km De lekkerste snacks haal je bij ons!
Recensies
Zeer mooie Franse bakkerij in Hilversum, je kunt zien hoe de bakkers werken, personeel ziet er goed verzorgd en netjes uit, supercroissantjes! Ja deze geven het Franse gevoel!
Heerlijke Franse bakker! Net bij een klant geweest en hier even heerlijke dingen gehaald
Echte Franse bakker met heerlijke producten. Als je déze eenmaal geproefd hebt wil je niet anders. Vandaag weer super druk, 30 minuten gewacht máár dan heb je ook wel wat.
Absoluut de lekkerste Franse bakker in midden Nederland! Heerlijke zoete lekkernijen, lekkere taartjes, geweldig brood en echt authentieke croissants en baguettes! Ook de belegde broodjes zijn heerlijk.
In het begin schrik je een beetje van de prijzen, maar de smaak en versheid maakt alles goed. Een stukje naturel baguette of croissant geeft al zoveel meer smaak en mondgevoel dat het niet te vergelijken is met 95% van de bakkers en/of supermarkten.. Er staat niet voor niets vaak een rij buiten de hoek om. Zegt genoeg.
Heerlijke ambachtelijke producten die zelfs voor je klaar gezet worden na bestelling via de website. Maar ga vooral die geweldige winkel nog even binnen en gebruik je zintuigen. Oe lala...die croissants, préfou, Madeleines, ach, alles eigenlijk!
Wat een geweldige bakker! Heerlijk brood, fijne bediening. Elke keer genieten we van het lekkere stokbrood, wat kunnen zij dat goed! Dit bespaart je een reis naar de beste bakkers in Frankrijk.
Zojuist 2 rabarber tartelettes gehaald, heel eerlijk gezegd ben ik niet kapot van deze tartelettes maar smaken verschillen natuurlijk. Er zit megaveel droge kruim op het baksel en de rabarber, daar moet je met een vergrootglas naar op zoek! Jammer, ik zou zeggen, bakkers ga deze tartelette nog eens heel goed zelf proeven, wat proeven jullie nou eigenlijk?? In elk geval proef ik zelf niet het verfijnde wat ik in Frans bakwerk wel proef. Overigens zijn jullie andere producten wel fantastisch hoor! Ik beveel jullie bakkerij dan ook zeker aan!
Als je de kans hebt, GA! Sinds ik in Hilversum werk rij is ervoor om, en kom ik altijd met meer naar buiten dan gepland. Alles is heerlijk, het personeel neemt altijd de tijd en is erg vriendelijk.
Een stukje Frankrijk in de buurt, lekkerste broden, croissants en gebakjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid