facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Fernand

Adres: Stenenbrug 6 , Maastricht 6211 HP, NL
Telefoonnummer: 043 852 8952
Stad: Maastricht
Route: Stenenbrug 6
Postcode: 6211 HP


Openingstijden

Maandag: 17:00-00:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-02:00
Zaterdag: 11:00-02:00
Zondag: 11:00-02:00


op zoek naar gerelateerd: le fernand menu, le fernand café manger, le fernand maastricht iens, le fernand iens, le fernand maastricht tripadvisor, stenenbrug 6 maastricht, le fernand cafe manger maastricht, tomato maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bisschopsmolen De Bisschopsmolen 1 meter Heel leuk om hier een kop koffie te drinken of één van de lekkere sapjes met een heer...
Boeuf La Roche Boeuf La Roche 118 meter Deze Bistro haalt het rundvlees uit La Roche in de Ardennen, prachtige koeien, relati...
FAB FAB 542 meter Erg lekker gegeten, echt Amerikaanse concept. Refills voor de frisdrank. Vriendelijk ...
Recensies
Le Fernand heeft een behaaglijke sfeer. De opstelling van de tafels, de open keuken en het personeel dragen hieraan bij. Het eten was smakelijk. Wij aten onder andere de ribeye en tonijn. Het was beide fluweel zacht, een aanrader. Het dessert viel mij wat tegen, en was wat "gewoon". Reserveren is niet mogelijk. Wij moesten een 15 minuten buiten wachten, aan een tafel, onder een heater, met een glaasje wijn. Deze aanpak liep goed door.
Heel aardig personeel, goed eten niet super grote porties.., eten komt wel heel erg snel dus je staat zo weer buiten, maar de sfeer is goed. We hebben steak tartaar, biefstuk en tuna steak gegeten. Je waant je zo in Frankrijk.
Traditionele Franse gerechten, lekker bereid. De coquilles zijn zeer aan te raden. De geconfijte eendebout was aan de droge kant. De sfeer is binnen erg rumoerig, veel herrie, en je voelt je opgejaagd eten te snel achter elkaar en serveerster naam de moeite niet eens om ons aan te kijken, voor ons geen relaxte avond bij dit restaurant.
Zo lekker gegeten: fruits de Mer is een aanrader! + top wijnen. Niks pretentieus, gezellige sfeer en charmante locatie in zo’n gezellig Maastrichts steegje net ff om de hoek van de grote meute. Goede, vriendelijke bediening maken het plaatje compleet. Ga hier zeker heen!
Ik waande me even in mijn favoriete vakantieland, een fijne France sfeer van muziek, drank, bediening en vooral het eten. Een echte aanrader voor als een weekendje Maastricht.Eten: 5/5
Een zeer gezellig Frans restaurantje. Met Franse muziek op de achtergrond. Zeer mooi ingericht op z´n Frans. Leuke en vriendelijke bediening. Propere open keuken. Reserveren kan je niet. Topper echt aan te raden !!!
Klassieke Franse gerechten, het smaakte heerlijk! Gezellige uitstraling, alleen zit je daar ERG krap op elkaar. De bediening was goed, de koks hadden het eten erg lekker bereid. Het was wel vrij prijzig en de porties zijn vrij klein. Wellicht om de verbouwing te bekostigen desalniettemin het proberen waard!
Super goed gegeten. Het was gezellig chaotisch maar o.a. door de service van Daan, werd dit alles in goede banen geleid. Ben je opzoek naar een heerlijke Franse keuken, in een ongedwongen, joie de vivre sfeer? Dan zit je hier echt top! Wij komen zeker terug :
Eten was prima maar niks bijzonders. We hadden met z’n tweetjes het 3 gangenmenu Cart Blanche, omdat we verrast wilden worden. Uiteindelijk kregen we twee garnalen en een paar mini mosselen, steak tartaar, biefstuk, kabeljauw en crème brulee. Qua smaak oké, maar saai en niet verrassend. Allemaal items die ook op het menu staan en die we zelf zeker niet zouden bestellen. Porties waren ook wat aan de kleine kant. Helaas!
Gezellige bistro-restaurant met goede keuken en gezellig en gastgericht personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid