facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LE:EN

LE:EN

Info

LE:EN Aziatisch eten en drinken

Geschiedenis

LE:EN Aziatisch eten en drinken. Heel veel verschillende gerechtjes uit diverse Aziatische landen. Proef meerdere kleine gerechtjes zo proef je de verschillende smaken van Azië. Proef ook 1 van de vele Aziatische biertjes als Sapporo, Singha, Tiger, Hite, Tsingtao, etc of een heerlijke LE:EN made cocktail, Japanse whisky of 1 van de vele sakés.
LE:EN zit in een industriële loods. De loods is industrieel ingericht met op de muur een enorme graffiti draa, witte tafeltjes met bruine houten stoeltjes en comfortabele banken. Zomers heeft LE:EN een groot zonnig terras!

Op onze website staat de laatste kaart en meer informatie over bijvoorbeeld groepsmenu's en borrels!

Adres: Heuveloord 140, 3523 CK Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302511411
Stad: Utrecht
Route: Heuveloord 140
Postcode: 3523 CK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 00:00
Dinsdag: 11:00 - 00:00
Woensdag: 11:00 - 00:00
Donderdag: 11:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 01:00
Zaterdag: 11:00 - 01:00
Zondag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Leen Utrecht parkeren, Leen restaurant Menu, Heuveloord 140 UTRECHT, Restaurant Utrecht, Heuveloord Utrecht, Heuveloord 140 Utrecht parkeren, le:en parkeren, Leen Bakker Utrecht
Recensies
Heerlijk buiten geluncht
Lekker gegeten, leuke sfeer. Bediening vond ik niet goed. Iedere keer lang wachten tot er iemand kwam. Prijs/kwaliteit niet in evenwicht.
Prima toko om een avondje met vrienden te borrelen en te eten. Verwacht geen hoogdravende culinaire uitsloverij. Het eten is goed en soms verrassend, maar vooral is de sfeer gemoedelijk en ontspannen.
Ik heb nog nooit zo slecht gegeten, vond het zeer ondermaats en te duur voor de kleine porties. Het eten was niet vers en niet warm. De prijs-kwaliteit verhouding klopt totaal niet! Leuke sfeer en aardige bediening maar dat was het dan ook. Niet voor herhaling vatbaar!
We hebben heerlijk eten ontdekt! Echt een aanrader.
Lekker eten, veel parkeerplek wel betalen en een duidelijke allergieënkaart.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor LE:EN.

Utrecht asian-fusionrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Heuveloord 140 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. LE:EN adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met LE:EN. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over LE:EN delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zinnia Asian Cuisine Sushi & Grill Zinnia Asian Cuisine Sushi & Grill 1 km ZINNIA neemt u mee op een culinaire ontdekkingsreis en presenteert u authentieke en v...
Miyabi Asian Cuisine Miyabi Asian Cuisine 5 km Toen we aankwamen hadden ze meteen rekening gehouden met een rolstoelplek, dit was he...
Fusion2Go Fusion2Go 6 km De lekkerste sushi in leidsche rijn! Zo vers krijg je het nergens en die versheid pro...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid