facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chien - Hondenuitlaatservice & Hondentrimsalon

Info

Hondenuitlaatservice, hondentrimsalon, roedeltraining & opvang. Tevens voeren wij tijdens uw afwezigheid alle dieren (katten, knaagdieren, reptielen, e.d.)

Adres: Oostdorperweg 183, 2242NJ Wassenaar
Telefoonnummer: 31642579901
Stad: Wassenaar
Route: Oostdorperweg 183
Postcode: 2242NJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: La chien
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coral & Frag Shop Coral & Frag Shop 106 meter zeeaquarium winkel, koralen, zeewater, zeezout.
Arumi Arumi 529 meter Dog walking service in the Wassenaar/Voorschoten area.
Trimsalon Wassenaar Trimsalon Wassenaar 560 meter Wat een fijne salon!!! Geen oordeel over je eigen pogingen ;- maar oplossingsgericht ...
De Hondenkapper De Hondenkapper 616 meter Top trimster goede service en verstaat haar vak !
Dierenspeciaalzaak Animals First Dierenspeciaalzaak Animals First 956 meter Wij zijn zeer tevreden, altijd goed advies en prettige winkel. En de dieren worden oo...
Horsemovement Horsemovement 5 km Paarden sportmassage Voor ontspanning, betere bewegingsvrijheid, preventie van blessu...
Recensies
Tessa is een topper! Sinds een aantal maanden gaat onze lieve labrador Jip mee met de wandelingen en daar zijn wij super tevreden over! Voordat Jip meeging met Le Chien was ze erg druk en ze maakte veel kapot. We hebben vaak genoeg met ons handen in het haar gezeten en onszelf afgevraagd waar we aan begonnen waren… Jip is niet onze eerste hond, maar zoiets hadden wij nog nooit meegemaakt. Het is een beetje een gekkie ;. Om heel eerlijk te zijn verloren wij het plezier in de opvoeding van onze hond, niets wat we probeerde leek te helpen. Toen we van Tessa hoorde werd ik gelijk enthousiast en na een kennismaking mocht Jip mee met haar. Sindsdien hebben wij een totaal andere hond! Ze is veel liever, ze luistert goed, ze is rustiger, ze sloopt niks meer en ga zo maar door. Tessa heeft ons zo erg geholpen! Tessa laat Jip niet alleen uit, maar ze geeft haar net dat stukje opvoeding waarin wij tekort schieten. Ook staat zij altijd voor ons klaar mochten we ergens tegenaan lopen met Jip. Wij en natuurlijk Jip zijn haar super dankbaar voor alles en raden Le Chien zeker aan!
Top uitlaatservice! Onze hond gaat al ruim twee jaar mee met Le Chien. Tessa is heel betrouwbaar, flexibel en lief voor de honden. Die van ons heeft best een gebruiksaanwijzing maar Tessa had die al snel door :. Ze heeft de groep goed onder appel en heeft alles goed georganiseerd. Tessa zal ook altijd voor je klaar staan als er iets met de hond is of als er plotseling extra opvang nodig is. Wij zijn heel erg tevreden, echt een aanrader dus!
Wij zijn al heel lang klant nu onze 2e hond bij Le Chien en zijn uiterst tevreden. Tessa is gek op de honden, heeft ze goed onder appel en heeft het zakelijk duidelijk en goed georganiseerd! Louie kan niet wachten totdat haar busje voorrijdt!
Muf is altijd helemaal happy als Tessa hem op komt halen. Muffin was in het begin wat ondeugend, maar Tessa had hem al snel helemaal onder controle. Ze maakt me altijd heel blij met haar geweldige foto's en filmpjes. Het is jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen!!!
Le Chien heeft een fantastische uitlaatservice. Deskundig, betrouwbaar en zeer bevlogen met honden. Communicatie verloopt soepel. Met recht een bedrijf dat hart heeft voor honden. Een absolute aanrader!
Super fijne hondenuitlaatservice! Tessa is zeer flexibel, denkt mee, communiceerd goed en uiteraard heel lief met de honden! Alle hondjes zijn als familie voor haar. Zo knap om te zien hoe zij de hele roedel bij elkaar weet te houden en alle hondjes even veel aandacht geeft. Ik zou deze uitlaatservice zeker adviseren, geen twijfel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid