facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Blanc

Le Blanc

Info

Sieraden / Horloges

Adres: Steenstraat 76, 5831 JH Boxmeer
Telefoonnummer: 0485324330
Stad: Boxmeer
Route: Steenstraat 76
Postcode: 5831 JH



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Boxmeer, Gaatjes schieten Boxmeer, Steen in ring vervangen, Verlinden Juwelier, Goudsmid Malden, Pas Diamonds verkooppunten, Juwelier Nijmegen, Hinke Boxmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier van Pampus Juwelier van Pampus 192 meter Juwelier van pampus, super vriendelijk en goed geholpen ze nemen de tijd voor je. Sup...
Recensies
Nog geen jaar geleden voor flink wat geld een gouden ketting en oorbellen gekocht. Nu is de oorbel kapot, géén garantie, gewoon 15 euro betalen! Waardeloze service en een klant kwijt. Aanvulling: na telefonisch contact een oplossing naar tevredenheid gevonden.
Zowel in Boxmeer als in Malden uitstekend geholpen. Ik had het verkeerde horloge in Boxmeer gehaald en mocht hem in Malden ruilen. Fijne persoonlijke service.
Een hele mooi winkel met hele vriendelijke medewerkers. Ik was al lange tijd opzoek naar een perfect hanger. Bij Le Blanc hebben ze deze speciaal gemaakt en helemaal zoals in mijn gedachte. Goede service en vanwege de lange afstand goed verpakt en verstuurd. Ontzettend blij met de prachtige hanger!
Vandaag mijn prachtige nieuwe sieraad opgehaald. Een zeer persoonlijke ring geworden. Ik heb gekozen voor Le Blanc omdat vriendin goede ervaring had, maar ook om dit soort bedrijven in stand te houden in een dorp waar ik woon. Betrokken en vakkundig gaan ze te werk. Vanaf het moment dat ik de winkel binnen liep tot aan het eindresultaat blijven ze mee denken zodat het een ontwerp werd wat ik wilde, wat in zijn geheel bij mij past, inclusief het kostenplaatje. Trots op, en zeer blij met het resultaat. Personeel Le Blanc dankjewel hiervoor.
Wat zijn wij onwijs blij met onze trouwringen van Le Blanc. Samen met jullie hebben wij onze eigen trouwringen ontworpen. Ze zijn helemaal ons geworden. Hier gaan we iedere dag van genieten! Dankjewel lieverds!
Via online zoektocht naar een ring kwam ik hier terecht. Het is anderhalf uur rijden van huis maar omdat ik zo prettig werd geholpen aan de telefoon en via email heb ik besloten hier de ring te laten maken. De ring bleek bij ophalen iets te ruim was zelf niet langs geweest van te voren maar geen probleem. Nog voor kerst had ik hem weer in huis en helemaal goed. Ben er heel blij mee! Ga binnenkort in overleg om een ketting van oma te laten vermaken. Ik heb er vertrouwen in met dit team. Dank jullie wel!
Le Blance is mijn favorieten juwelierszaak/edelsmid. De winkel draagt klasse uit. Men wordt daar bijzonder fijn geholpen. Men heeft de tijd en begrijpt wat je wilt. Heb je oud goud en wil je daar een mooi sieraad van laten maken dan ben je hier op het juiste adres. Goed bespreekbaar, een luisterend oor, kortom een zeer vertrouwd adres. In opdracht is er voor mij door de eigenaresse 2 ringen gemaakt. Met enorm veel trots en plezier draag ik de ringen. Men kan hier terecht spreken van een geweldig vakmanschap met passie. Dit is dan ook te zien bij het gemaakte sieraad.
Heb ring laten maken bij Le Blanc waar ik heel tevreden over ben. De ring was iets te klein en ze hebben deze nog dezelfde dag groter gemaakt toen we terug gingen. Daar wij in België wonen deze service. Dankjewel hiervoor. Ben een heel tevreden klant.
Een hele fijne en goede juwelier. Er wordt kei goed meegedacht en gezocht tot je hebt gevonden wat je in gedachten had. Er wordt alle tijd voor je gekomen.
Met een idee in mijn hoofd naar de winkel gegaan en samen met de edelsmid dit idee vormgegeven. Het resultaat is een heel uniek sieraad dat mooier is geworden dan ik in mijn hoofd had. Natuurlijk heb ik ook een kijkje genomen bij de collectie sieraden die in de winkel lagen en ik moet zeggen ze hebben denk ik wel voor ieder wat wils. Kortom hele leuke winkel met heel leuk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid